5 Feel Good grejer jag gör just nu

Som ni vet älskar jag ju att göra saker för att boosta mitt välmående och jag testar ofta nya grejer och rutiner för att utveckla mitt mående. Just nu är det de här fem grejerna som boostar mig mest!

Poddar Jag har aldrig varit en stor poddlyssnare men den senaste tiden har jag lyssnat en hel del och såklart älskar jag poddar som är på temat välmående eller spiritualitet. Jag lyssnar när jag fixar hemma (mer om det längre ner på listan), när jag är ute med Moon och på tunnelbanan.

Här är några av mina favoriter:
Goop
Super Soul
Natalia Benson
Expanded with Lucy Phillips
Och du har väl inte missat min podd Monday Mantra eller vår podd på jobbet Soul Care? Min podd kommer ut varje måndag och Soul Care podden varje onsdag.

Träning Jag har haft ett riktigt uppehåll i min träning men nu är jag back on track, SÅ SKÖNT! Och herregud vilken energiboost det är! Jag känner mig så mycket piggare och det kan verkligen behövas under den här mörka perioden. Jag älskar att träna på morgonen och just nu gör jag som egna crossfit pass, alltså typ fem-sju övningar som jag gör fya

Feel Good Card Deck Att börja dagen med att dra ett kort har jag gjort länge men efter att vi fick vår uppdaterade kortlek har jag fått tillbaka det som en daglig vana. Jag älskar att få med mig ett citat, mantra och uppmaning för dagen. Du hittar kortleken här!

Smoothies Mmm, en härlig morgonsmoothie som är fullproppad med härliga grönsaker och frukter är en riktig Feel Good boost. Just nu är dessa mina favoriter: Min superjuice & Min gröna smoothie

Städar Jag har börjat städa på en ny nivå. Jag har alltid varit en slarver och för några år sen kunde jag aldrig ha spontanbesök hemma för då skulle de tro att jag haft inbrott i lägenheten. Jag var expert på att lägga saker överallt och “vänta” med att städa undan. Jag har blivit mer och mer ordningsam men den senaste tiden har något verkligen hänt. Det kan bero på att jag har flyttat till en större lägenhet och äntligen får plats med alla mina saker eller att jag är ihop med en pedant som fått mig att börja städa haha… Men det är så himla skönt att ha ordning på sina grejer. Häromdagen städade jag hela badrummet medan jag lyssnade på en härlig podd. Jag gick igenom alla mina produkter, rensade, la i orning och nu ser det ut som en butik därinne. Så mycket lättare att göra sig i ordning när allt är på sin plats, både i badrummskåpet och i garderoben. Tips till alla stökisar att börja rensa undan allt “clutter” – det gör verkligen skillnad!

Vad gör DU för att Feel lite extra Good just nu?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *