En magisk morgon

I onsdags bjöd vi in några av våra Moon Sisters på en magisk morgon på vinden. Så härligt att få börja dagen med så mycket magsik energi!

Såklart bjöd vi på en vegansk frukost och jag valde min favoritbowl från FLIK som så passande heter “Dream big”, mums!! Så god!

Älskar att se vilka kristaller alla väljer, det är så roligt! Och jag älskar att fylla vårt Showroom med Moon Sisters. Vill du också komma hit? Kolla in våra öppetider här!

Fler magiska frukostar blir det helt klart nästa år, så härlig start på dagen!

Det är helt galet hur fort Oh la moon har växt! Jag startade vår weebshop i början av året och trodde aldrig att det skulle växa så fort. Jag ÄLSKAR mina tjejer i vårt Dream Team och inget vore möjligt utan alla oss tillsammans. Att starta en webbshop innebar SÅ mycket mer än jag någonsin kunde trott och jag lär mig nya saker varje dag. Nu i slutet av året börjar jag känna mig rätt trött och längtar efter min treveckors semester i vinter… Men jag skulle inte byta ut detta mot något annat – JAG ÄLSKAR OH LA MOON av hela mitt hjärta! Världens roligaste jobb och finaste butik! Spana in oss här!

Tack alla härliga Moon Sisters som kom!

Alla fick med sig en julklapp hem och såklart vill jag tipsa er om att köpa era mest unika, personliga och flummigaste (hehe) julklappar hos oss – Spana in vår shop här!

Wish You A Magic Christmas!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *