Mitt nya e-program: Lär dig meditera på sju dagar

“Meditation är ett life hack! Livet innan meditation var rörigare och jobbigare. Meditationen hjälper mig att få bättre koll på mitt mående, mina känslor, mina tankar, bli mer effektiv och hjälper mig att känna lugn i vardagen och
trygg i mig själv”

Hurra, mitt nya e-program är här och det är ett meditationsprogram för nybörjare eller för dig som är sugen på att lära dig fler meditationstekniker eller behöver ny motivation till dig dagliga meditation.

Det här programmet har jag tagit fram till dig som vill börja meditera men inte vet hur man gör, var du ska börja eller behöver hjälp med motivationen. Programmet innehåller sju olika meditation med olika tekniker så att du ska hitta dina favoriter. Mitt tips är att göra en meditation om dagen i en eller några fler veckor för att verkligen komma in i det och därefter hitta ditt sätt att meditera på. Men såklart kan du använda programmet precis som du vill!

Mitt meditationsprogram innehåller:

★ Introvideo med mig där jag berättar VAD meditation är och HUR man gör 

★ 7 meditationer (mellan 3 – 10 minuter långa)

★ Du hittar det här! ★  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *