Min stora beauty guide

Inlägget innehåller annonslänkar

Psst, min t-shirt hittar du här!

Dags att snacka lite beauty här på sajten, jag får så mycket frågor om vilka produkter jag använder så nu har jag satt ihop en guide med rengöring, krämer och verktyg som jag använder dagligen. Hoppas ni gillar!

Jag har testat en hel del skönhetsprodukter genom åren och älskar att hitta nya favoriter! Jag har också haft en hel del problem med min hy och får fortfarande mycket finnar vid mens och har stora porer så jag är alltid på jakt efter nya härliga produkter som kan boosta min hy! Men nu ska jag visa några favoriter som jag använder just nu och vissa produkter har jag använt i många år, nu kör vi!

Verso Foaming Cleanser / CeraVe Foaming Cleanser / Emma S Facal Wash / Nivea Micellair

Rengöring: Jag använder alltid en foam eller en gel när jag tvättar av mig sminket och efter det kör jag ett varv med Micellair vatten på en bomullstuss ( BEHÖVER TIPS: Någon som har bra knep på hur man kan använda typ Micellairvatten på mer miljömässigt sätt, alltså att inte använda bomull. Någon som använder typ en bomullshandduk och tvättar? Tar gärna emot tips för känns så onödigt att använda bomull varje dag)

Rose Hip Olja / Björk & Berries serum / Retinol Serum / Dior – Hyrda life

Serum & oljor: Jag ÄLSKAR serum och oljor är helt klart min nya besatthet, jag använder oljor till allt! Just nu använder jag först mitt serum från Björk & Berries men hade den från Dior hela sommaren – så skön! På natten vill jag har ett serum som går lite djupare och testar nu det här från Peter Thomas Roth. Efter mitt serum kör jag min oljeblandning där basen är en Rose Hip olja men som jag mixar med några favoriter från Doterra (som Frankincense & Copaiba. Läs mer om hur du köper Doterraoljor här!)

Orgins Nattkräm / Orgins Dagkräm / Björk & Berries Moisturiser

Krämer: Under hösten har jag använt Orgins ansiktskrämer, jag har den som är tjockare på kvällen och deras gelvariant på dagen. De är supersköna och jag gillar att de är naturliga. Jag gillar ju typ alla produkter från Björk & Berries så deras kräm är också en favorit!

Eye oil från KORA / Ögonkräm

Ögonkräm: Jajemen jag har olja även runt ögonen och då är min favorit från KORA men den använder jag mest under natten och på dagen kör jag den här från Lernberger Stafsing.

Scrub & Mask / Cucumber Gel Mask / Pore Mask

Masker: Jag försöker att en eller två gånger i veckan ta mig tid för en skön ansiktsmask och just nu är dessa mina favoriter! Jag gillar “scrub & mask” eftersom det ger en bra effekt på mina porer men det gör också “Cold Plunge Pore mask” och så ger jag hyn en lugnande fuktbomb med hjälp av “Cucumber Gel Mask”.

Foreo / Jade Roller / Ansiktsborste

Beauty Tools: Mina beautytools har verkligen tagit min hudvårdsrutin till next level. Min Foreo använder jag när jag rengör huden på kvällen, sååå skön och det känns verkligen att den rengör på djupet och “städar” ur alla porer. Alltså min Jade Roller är min “magic stick” i hudvårdsrutinen. Den använder jag efter att jag lagt serum och den hjälper produkterna att tränga in ytterligare en nivå. Psst! Ha din roller i kylen för att få en skön känsla på morgonen också sååå skönt att rulla över pannan om du har huvudvärk.. Min senaste kärlek är den här borsten, den använder jag på morgonen för att väcka igång huden.

En annan grej ni måste testa är en kristallbehandling 🙂 “Take Your Facal To The Next Level” med vårt Facial Kristallkit – läs mer här!

Dela gärna med dig om vilka produkter du älskar och använder i din dagliga rutin!

Love J

12 reaktioner på ”Min stora beauty guide”

  1. Ja men gud! Jag har köpt mini handdukar på Ikea som jag klippt i mindre delar. Kör med dom i vanlig 60 tvätt och fyller sen på lille högen igen badrummet. Så bra! Vet att det också finns dedicated bomullsrondeller där ute som man kan köpa för samma princip som mitt handdukstrick. Eller virka egna 🙂

  2. Tack för ett härligt inlägg!

    Tvättbara bomullsrondeller i ekologisk-bomull finns bland annat på apotea och jordklok.se, bara att tvätta i vanlig maskin! Tips tips!

    Mvh Julia

  3. Köp en Puderduttsak som är som en liten handduk och sätt på den här rengörings grejer och gör rent med den blir billigare bättre för klimatet och det funkar riktigt bra.❤️❤️

  4. Imse vimse har tyg pads, Gotländskt lokalt företag! Kan inte bli miljövänligare än så ju!

  5. Pads med mönstren zebra eller leopard i gots certifierat ekologiskt bomull syr en svensk tjej av restbitar som blir kvar från hennes produktion av barnkläder, hur bra! Dessa tvättar man bara i maskin oändligt många gånger, så de är både miljövänliga och snygga! Finns på Lewilyx https://lewilyx.se/produkt-kategori/made-by-dd/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *