Mitt knep för att nå mina mål

Som ni vet älskar jag ju att skriva listor, skriva dagbok och planera för mitt mående och mina drömmar och därför vill jag tipsa om några böcker jag älskar att göra detta i. Det är min kompis Sannas böcker (jag har dem allihop!) och idag vill jag tipsa om två nya favoriter som är så fina och så bra!

Att skriva ner mina mål både för att nå mina drömmar och för att nå mina hälsomål är mitt bästa knep till att följa min plan och nå målen. Jag skriver verkligen ner allt!

Det här är så mycket mer än “bara” en kalender. Den innehåller pepp, roliga och smarta frågor, listor och gör det så enkelt för mig att skriva upp mina mål, mina drömmar och checka av mina listor! Jag ÄLSKAR att skriva priolistor och todolistor och skriva av mig med dagens mående och allt får plats i den här kalendern.

Inför 2020 har jag många mål och drömmar och redan nu börjar jag skriva ner och göra listor – allt för att underlätta för mig själv så att jag inte tappar fokus eller inte får något gjort.

Du hittar “Planera för dina drömmar” här!

Jag tycker det är ett lifehack att skriva listor, det hjälper mig att få saker gjort och det motiverar mig. Håller ni med?

Ni som följer mig på IG vet ju att jag just nu är inne i en träningsperiod. Jag har under många månader struntat i min träning för att jag haft fokus på min spirituella “träning” men för någon månad sen fick jag ett ryck och fick craving att träna mer fysiskt så nu hittar ni mig på gymmet titt som tätt. Och min knep för att få till träningen är att planera in den. Om jag ska gå på känsla under veckan så händer det inte utan då prioteras den fort bort.

Genom den här boken kan jag planera in mina träningspass, min yoga, meditation och hålla mina mål på ett och samma ställe. För mig är mitt mål att må så bra jag kan och få mer energi, det är det viktigaste!

Det här är ju en underbar julklapp till dig själv eller någon man bryr sig om för att kunna kickstarta 2020 på bästa sätt!

Du hittar “Planera för din hälsa” här!

Love J!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *