OMG – Mina egna Bag Straps!

Hurra! Jag är såååå glad över att jag äntligen får visa upp mina Bag strapas som jag tagit fram tillsammans med @GabrielleByP! Jag älskar dem, de ger så mycket vardagsglädje och är så fina.

Mitt första strap är det här som heter “Star Dust” och jag visste direkt hur det skulle se ut! Jag älskar alla deras straps och har använt dem sen de kom men har saknat ett med stjärnor på så den var så enkel att designa. Det är det perfekta strapet att lyfta vardagslooken med och passar perfekt till partylooken!

(Du hittar det här!)

Hur snyggt är det inte? Love it!

När vi bestämde oss för att göra två st ville jag att det andra skulle vara ett 70-tals strap. Ett härligt boho-strap som ska pigga ut en enkel outfit och som passar perfekt på festivalen på sommaren. När jag hittade detta mönster kändes det rätt direkt! Men jag vill att den skulle kännas ännu mer “hippie” så då la vi till den här tofsen och då kändes det perfekt!

Såklart passar det här lika bra till vardagsoutfiten eller perfekt som färgklick i vinter. Gillar också att det går att anpassa i längd. Så himla fint! Och jag älskar namnet vi döpt den till: “70´s babe”

(Du hittar det här!)

Tack till Pauline som driver Gabrielle By P för att du ville jobba tillsammans med mig och för att du är så härlig och peppig! Känner på mig att det här inte är det sista vi gör ihop 🙂 LOVE J!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *