Mina intentioner & kristaller för 2020

Inlägget innehåller reklam för min webbshop Ohlamoon.se

Hej fina ni, ni kanske läste mitt inlägg om hur jag ska bli den bästa versionen av mig för att må så bra som möjligt 2020. Nu tänkte jag dela några fler intentioner för det här året som kommer vara mina go-to mantran när jag tappar motivationen eller mitt välmående.

Mitt övergripande mantra för 2020 är: ”Life is beautiful and everything flows easy”

Det mantrat kommer jag påminna mig om när jag känner att jag fastnar i oro, ångest eller fokuserar på det jag inte har istället för på det jag har. Förra året var ett lärorikt år men det hade ganska tung energi i vissa perioder så jag ser fram emot ett lättare år rent energimässigt.

När jag skrev mina intentioner för det här året tänkte jag inte så mycket utan jag skrev ner det som kändes ärligt i stunden och detta är vad som kom ut.

Stay present: Spendera mer i nuet genom att yoga, meditera, dansa, måla och skratta med mina vänner. Ju mer tid jag är nävarande ju lyckligare blir jag, thats a fact! Därför är det helt klart en av mina viktigaste intentioner för året!

Have Fun: Jag ska inte ta livet, mig själv eller mitt jobb på för stort allvar. Inte känns press utifrån eller låta ansvar jag känner blir för tungt utan istället ha så jäkla kul jag bara kan för vad är annars the point? Jag ska göra något litet varje dag som är kul som att dansa, dra ett skämt på jobbet, hehe.. testa något nytt eller se härligt en film eller serie. Jag ska ha mer kul i år helt enkelt!

Good Habits & Rituals: Well, det här är inget nytt under solen MEN jag ska step up my game. Större delar av 2019 var jag väldigt committed till min morgonrutin och det ska jag hålla i det här året. Men jag vill lägga till en härlig kvällsrutin och göra fler ritualer i vardagen, inte bara när det är fullmåne eller nymåne. Mina rutiner är en så stor del av mitt välmående så jag värdesätter dem verkligen högst! Mitt bästa tips för att må bättre är att börja med en morgonrutin – det gör SÅN SKILLNAD! (Läs mer om mitt morgonrutinsprogram här)

Do less – attract more: Jag är en doer som gärna gör saker konstant och som gärna gör allt själv. Men inte i år! Jag ska se till att delegera mer och dra ner på todo-listan för att göra MASSA betyder inte att man får MASSA gjort. Snarare tvärtom. Jag ska välja mina jobb och uppgifter noggrant! Det betyder alltså att jag kommer säga nej till fler saker igår. Jag drog ner SÅ mycket förra året och sa nej till fler saker än jag någonsin gjort tidigare och i år ska jag fortsätta! Jag ska göra mindre, få mer gjort och njuta mest! Och så ska jag lita på att Universum jobbar åt mig och löser så mycket saker åt mig att jag inte behöver oroa mig eller jobba speciellt hårt!

Som ni märker är att “feel good” och lita på universums kraft mitt viktigaste i år! Jag vill ha kul, njuta av min vardag och släppa tunga känslor som oro och allvar. Jag läste nyss ut boken “Super Attractor” och den inspirerande mig mycket till dessa intentioner. Och såklart kommer jag att programmera mina kristaller med dessa intentioner för att få hjälp att leva dem under 2020 och för att bli påmind om dem dagligen eftersom jag alltid har mina kristaller med mig!

Här är kristallerna som hänger med mig i år:

Rosa Selenit – En av mina absoluta favoritkristaller! Den vibrerar på en högre nivå och hjälper mig att hålla mitt hjärta öppet. Det här är en self love kristall som jag använder varje morgon för att komma i kontakt med mitt hjärta, mig själv, min sanning och om jag känner mig stressad eller orolig är det här kristallen jag tar upp och håller i handen medan jag mediterar eller tar några djupa andetag. Den är verkligen magisk och det går knappt förklara hur det känns när jag håller den i min hand. Läs mer om den här!

Rökkvarts – Det här är en grundande kristall som jag blev tipsad om att ha nära mig efter en kristallsession jag var på och sen dess har jag haft med mig den överallt. Den hjälper oss också att släppa taget om negativa och jobbiga tankar som tynger oss. Helt klart en kristall att ha med mig 2020 för att lösa upp alla negativa energier och öppna upp för flow! Läs mer här!

Fluorit – Den här kristallen står för flow och hjälper oss att skapa flöde i livet. I love it! Exakt vad jag vill ha mer av i år! Läs mer om den här!

Vit opal – Den här nyheten i vår shop har ju typ samlat ALLT jag vill ha med mig in i 2020. Det är en superspirituell kristall som hjälper oss att lita universum, vår intuition och magkänsla. Och dessutom står den för balans och rensar bort negativitet. HEJ min nya bästis!! Lite orimligt taggad på den här kristallen just nu hehe.. Du hittar du här!

Jade – BALANS!! Jaden hjälper oss att hitta balans i livet och att uppnå våra långsiktiga planer, hallå min bästa vän 2020! Kolla in den här!

Grön Kaclit – Okej, jag har pratat mycket om att jag ska göra mindre i år MEN alltså 2020!! Det kommer bli så jäkla år! Jag har så mycket att berätta för er snart som göra mig så peppad att jag håller på att spricka! Så den här gröna kalciten som vi kallar för “follow your dreams”-kristall kommer helt klart vara vid min sida det här året! DREAM BIG! Spana in den här!

Amazonit – Det här är en ny favorit som jag dras till om och om igen. Den står för att “leva vår sanning” och det är ju precis det som är mitt fokus det här året så det kanske inte är så konstigt att jag hela tiden vill ha den nära mig. Jag programmerar min Amazonit med att våga leva min sanning och ta beslut som följer min inre röst även om det finns “smartare” vägar att ta. Den här kristallen håller jag hårt i i år! Du hittar den här!

Vad har du för intentioner för 2020 och vilka kristaller blir dina favoriter i år?

Love J

5 reaktioner på ”Mina intentioner & kristaller för 2020”

  1. Mina två kristall bästisar detta år blir rosa seleniten och karneol. Kommer såklart arbeta och ta med flera andra kristaller i mina ritualer men dessa två känns det just nu kommer vara vid min sida och stötta. Karneolen kommer jag ha vid min sida inför stundande examensarbete för att bidra till idéer och hjälpa till med den kreativa biten samtidigt som jag vill känna “jag kommer klara detta, jag ska klara detta´´ när jag ser den och använder den. Mina 2020 intentioner handlar mycket om att ta livet lite lättare, våga lita på att saker händer av en anledning och till sist leder till något bra samtidigt vill jag bli kärare och tryggare i mig själv.
    Stor kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *