BOOSTVECKAN – KICKA IGÅNG 2020

ÄR NI REDO ATT KICKSTARTA 2020 MED MASSA NY ENERGI OCH MOTIVATION? Bra, då kommer vi hänga mycket tillsammans den här veckan!

#BOOSTVECKAN är ett koncept jag kört på mina kanaler under de senaste två år sen och nu är det dags igen och jag är så peppad! Boostveckan är en vecka där vi göra allt vi kan för att boosta oss med ny energi och motivation. Den här veckan kan ni förvänta er massa pepp, recept, övningar, träning och utmaningar i mina kanaler och såklart kommer jag att visa upp hela veckan i en YT-video på söndag.

Behöver du fylla på med lite ny energi, motivation och vill skapa härliga vanor för det nya året? Då ska DU haka på den här veckan. Häng med mig på Instagram för att se vad vi gör för nya saker varje dag den här veckan – @JosefinDahlberg.se

NU KÖR VI! Love Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *