En perfekt vardagslook

Inlägget innehåller annonslänkar

Just nu är jag extra taggad på att klä mig. Det kanske beror på att jag har spenderat tre veckor i en bikini.. Men jag har i alla fall uppdaterat garderoben med lite nya favoriter och mina två senaste köp skapar verkligen en perfekt vardagslook!

Den här tröjan är en sån Jossan-tröja som jag är helt kär i. Jag älskar de puffiga armarna och matrialet. Så mysig tröja som jag kommer leva i i höst. Har redan haft den tre dagar den här veckan, hehe.. Du hittar tröjan här!

Alltså dom här jeansen (!!) älskar dem! Perfekt modell med vida ben och älskar att man kan köra med eller utan skärpet. Så snygga och sköna! Du hittar jeansen här! Psst, de är lite små i storleken men de töjer sig snabbt. Jag tyckte först att mina i 36 var för små men efter en dag sitter de perfekt!

3 reaktioner på ”En perfekt vardagslook”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *