Så har jag manifesterat min framgång

Jag har testat att både jobba hårt för att uppnå mina drömmar och att låta universum sköta jobbet. Båda funkar men vad känns bäst? Såklart att INTE köra slut på sig själv men såklart handlar det om att jag själv gör mitt jobb och låter universum sköta sitt. I det här i inlägget kommer jag berätta hur jag har manifesterat fram allt jag har idag.

Visualisera för att manifestera – Jag har visualiserat i hela mitt liv även fast jag inte visste om det. Jag har varje kväll legat och fantiserat om HUR mitt liv ska bli. Jag har sett mig själv stå på scen, vara framför kameran, på New York Fashion Week, ha en stor blogg och driva eget företag. Genom att jag i mina tankar har sett mig själv i dessa situationer säger jag till mig själv att det ÄR möjligt. Istället för att mata mig själv med att “jag inte kan” – för då manifesterar jag bara in negativa saker i mitt liv.

För vi manifesterar varesig vi vet om det eller inte. Så om vi gå runt och matar massa negativa tanker om oss själva och livet så är det det vi manifesterar men OM vi skitar vårt fokus och fokuserar på vad vi vill och det vi har så kommer det att växa.

“What You Feed Will Grow”

2012 startade jag min blogg utan att ha någon kompis som bloggade eller någon koll på hur man gjorde. Jag bara gjorde det och trodde på mig själv. Jag blev gång på gång ifrågasatt av kompisar, lärare och kollegor om varför jag bloggade. “Varför ska du lägga upp bilder på sig själv”, “Är det ens någon som läser?”. Och i början var det ju typ ingen som läste men istället för att ge upp visualiserade jag om HUR det skulle vara att ha många läsare. Jag såg mina bloggsiffror framför mig och hur de växte och växte. Jag höll mitt fokus på att jag skulle få min blogg att växa och jag föreställde mig HUR det skulle kännas att få läsarkommentarer och fler läsare. Några år senare blev min blogg mitt heltidsjobb. Det gick relativt snabbt men det hände inte över en natt. Såklart skulle det inte hänga om jag slutade blogga eller bara bloggade en gång i månaden utan jag jobbade tillsammans med universum. Jag gjorde mitt jobb så att universum kunde göra sitt!

När jag pluggade journalistik fick vi i uppgift att starta en egen hemsida. Då startade jag en hemsida som hette “BEAU.se” (nej den finns inte kvar) där jag la upp intervjuer, artiklar mm. Alltså en livsstilssajt med mycket fokus på mode. Det var min dröm att jobba på modetidning och med webben. Jag tog hand om BEAU som min bebis (detta var innan jag startade min blogg) och jag drömde om att någon gång kunna få jobba med det här på riktigt. Jag var superdedikerad till min sajt och gick upp kl sju på morgonen för att hinna lägga upp en artikel innan skolan. Jag fortsatte att fantisera om hur det skulle vara att jobba med det här i framtiden. Ett år efter min examen fick jag en förfrågan att ta över en modesajt (Modette.se) och göra om den från grunden. Jag skulle få vara med och beställa utseende och innehåll. Wow, vilken chans. Snacka om att få göra precis det jag drömt om! Nyckeln tror jag är att jag fantiserade om att få göra det och att jag berättade det för personer jag känner. Genom att våga prata om våra drömmar hör inte bara våra vänner oss utan också universum. Så våga säg dina drömmar högt!

I början av 2019 startade jag Oh la moon. Min tanke var att skapa ett roligt sidoprojekt som jag fick se vad det skulle bli av. Jag skapade det helt och håller utifrån lust och glädje och jag är helt övertygad om att det är det som fått Oh la moon att växa så snabbt. För just att ha kul och må bra är värsta magneten för att manifestera våra drömmar. Det behöver inte heller handla om att ha kul med just det vi vill manifestera utan att ha kul generellt. Om du gillar att dansa, GÅ UT OCH DANSA! Gör det som får dig att må bra och ha roligt för när vi har det vibrerar vi på en högre nivå och är då mottagliga för det som vi vill manifestera som också vibrerar på en högre nivå. Vi får alltså både kul i stunden OCH hjälper till vår manifestationsprocess – WIN WIN!

Innan sommaren påbörjade jag att manifestera en annan stor sak som jag på ett magsikt sätt fick att gå i uppfyllelse och SNART ska jag berätta vad det är, håll utkik 🙂

När vi manifesterar så berättar vi för universum VAD vi vill manifestera in i våra liv och därefter behöver vi såklart göra vårt fotarbete men resten ska vi släppa åt universum. Gå alltså inte runt och tänk på vad som kan gå fel eller försöka att kontrollera alla steg på vägen. Lita på att Universum vill ditt bästa och göra allt det kan för att hjälpa dig.

Jag har varit med om så många magiska lösningar som jag vet att universum skapat åt mig. När jag talar om vad jag vill och lämnar över till Universum så sker saker på ett magsikt sätt. Det är fantastiskt, testa!

Nu för tiden så använder jag alltid mina kristaller när jag göra mina manifestationer och om du är nyfiken på HUR du manifesterar med hjälp av dina kristaller – Läs mer här!

Har du någon härlig manifestationshistoria du vill dela eller tips på hur du manifesterar? Dela gärna!

LOVE Josefin

8 reaktioner på ”Så har jag manifesterat min framgång”

  1. TACK bästa Josefin för det här! Jag tor stenhårt på det du skriver och jag är faktiskt likadan i tankesättet, tänker verkligen på det jag vill uppnå och tänker inte att det är omöjligt! Det är så svårt att förklara hur jag menar, men jag vet att allt går om man bara vill det själv <3

  2. Hur vet man vad som vibrerar på en hög frekvens, respektive låg? Är det olika saker beroende på person?

    1. Du vibrerar högre när du mår bra, har kul och är glad så därför ska vi försöka få in saker vi tycker är roliga helst varje dag. Typ sätta på en skön låt och dansa om vi gillar det 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *