Ett enkelt och snyggt stylingknep

ÄNTLIGEN finns mitt strap “70´s Babe” back in stock! Jag ÄLSKAR mina straps som jag tagit fram tillsammans med Gabrielle By P. Visst är dom fina?

Så kul att det är så många av er som gillar det här strapet, vi var lite osäkra på om det var lite för färgglatt men det verkar som att ni är många som vill pigga upp er outfit med det här härliga hippie-strapet! Jag gav precis min gamla LV-väska nytt liv tack vare det här strapet och nu ÄLSKAR jag den, använder den varje dag!

Du hittar det här!

Och alltså HUR SNYGGT är det här Star-strapet? Snyggar ju till vilken look som helst! Helt klart mitt go-to-strap när jag ska gå ut eller vill ha en snygg detalj på min vardagsoutfit!

Du hittar det här!

Hoppas ni gillar mina straps lika mycket som jag gör. Jag tycker verkligen att det är världens bästa knep för att ge sin väska ett nytt liv och piffa till sin outfit på ett enkelt sätt! Love J

2 reaktioner på ”Ett enkelt och snyggt stylingknep”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *