Vad jag alltid har på mitt skrivbord

Inlägget innehåller annonslänkar

För spelar miljön jag jobbar i STOR roll och det är därför jag lägger så mycket tid, energi och pengar på att skapa ett magsikt kontor för mig och mitt team. Jag tycker helt klart att vi trivs bättre och gör ett bättre jobb när vi har en inspirerande jobbmiljö. Och det finns några saker som alltid finns på mitt skrivbord som ger mig motivation, energi och fokus!

Oljor – Jag har ALLTID bredvid datorn som jag använder fler gånger om dagen. Jag tar en droppe på handleden flera gånger om dagen när jag känner att jag behöver komma tillbaka till nuet och känna lugnet. Just nu är min favorit “Balance” från Doterra. Så himla härligt! (Läs om hur du kan beställa dina oljor här!)

Kristaller – SÅKLART har jag kristaller på mitt skrivbord och det som alltid står framme är vårt magsika “Work Shop Crystal Kit” som hjälper oss att tro på oss själva, skippa stressen och vara effektiva. PERFEKT! Du hittar det här!

Todo-list – Varje dag har jag mååånga saker jag måste hinna med och för att ha koll på det skriver jag ner ALLT! Jag har alltid en todo-list bredvid mig när jag jobbar!

Havre Cappo – Jag älskar kaffe och har under många år druckit mååååånga koppar om dagen men min nya grej är att dricka 1-2 koppar om dagen. En på förmiddagen och en på eftermiddagen om jag är supersugen… Och av dem ska jag njuuuuuta inte bara kasta i mig som jag gjort med några koppar om dagen tidigare. Jag började med detta för någon vecka sen och det är så enkelt!

Om du känner att ditt skrivbord inte är så peppigt se till att peppa till det för att få nu energi och motivation varje dag! Det gör SÅ stor skillnad, jag lovar!

Psst, min mysiga kofta hittar du här!
Love Josefin

1 reaktion på ”Vad jag alltid har på mitt skrivbord”

  1. Mycket lättare o trevligare att arbeta vid datorn när allt är iordning.
    Gillar att du har massa ljusa färger, här är det svart och träfärgat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *