Mina varje dag ritualer för att må bra och boosta min spiritualitet

Inlägget innehåller annonslänkar

Som ni vet älskar jag att göra fullmåneritualer, nymåneritualer, kärleksritual mm men jag gör också små dagliga ritualer som inte kräver lika mycket tid men som boostar mitt välmående och spiritualitet. Och de ska jag dela med er idag.

Oljor: Jag använder mina oljor VARJE DAG och de hjälper mig att stanna upp, connecta med mig själv och boostar mig, min hy och min kropp. Här är några oljor jag använder varje dag:

 • Jag börjar morgonen med att hålla en droppe pepparmintolja i handen, gnuggar händerna mot varann och tar händerna mot näsan och andas in doften. Den här oljan är som en espresso för själen och är perfekt för att vakna till på morgonen och få kontakt med sitt andetag. Den är också perfekt att ha med i väskan och använda på eftermiddagen för att piggna till istället för att dricka några koppar kaffe.
 • I min handväska har jag en oljemix som heter Balance som jag älskar! Jag tar fram den flera gånger om dagen och droppar en droppe på min handled och andas in doften genom näsan. Den är en miniritual jag gör flera gången om dagen som får mig att stanna upp och hitta mer balans. Älskar det!
 • I min diffuser i vardagsrummet har jag oljor jag tycker luktar gott och som ger mig energi, just nu använder jag Grapefrukt, Cheer och Bergamot. I mitt sovrum har jag alltid Lavender i min diffuser för att få en lugn och avslappnad känsla när jag ska lägga mig.
 • Jag äter också mina oljor, både genom att hålla dem i vattnet, i tet, fylla kapslar (alltså som egna vitaminer) och just nu boostar jag kroppen med en blandning som heter “On Guard” som funkar som en imunförsvararsboost. Och så äter jag “ZenGest” som är en superblanding för magen och matsmältningen.
 • Jag gör min hudvårdsrutin till en Self care ritual varje morgon och kväll. Jag använder naturliga produkter och boosta dem med mina oljor. Min dag/natt-kram eller ansiktsolja boostar jag med oljorna: Frankincense, Geranium och Copaiba. Jag ser till att ta tid för min hudvård och gör den med kärlek för att både ge mig själv en lugn och skön stund men också boosta mig själv med Self Love.

Jag använder bara oljor från Doterra som jag vet är BRA naturliga och ekologiska oljor. De går ju inte att köpa i butik men här guidar jag dig till hur du köper dem!

Card Deck: Jag drar kort från mina korlekar varje dag. Det är ett enkelt sätt att få en spirituell guidning och det ger mig en positiv boost för dagen. Såklart älskar jag vår egna Feel Good Card Deck men den är dock slut just nu och kommer tillbaka om ca 6 veckor, håll utkik.

En ny kortlek jag använder VARJE DAG just nu är den här: The Starseed oracle den är helt magsik. Den ger spirituella meddelande och uppmaningar som jag älskar och är alltid spot on! Den är gjord av Rebecca Campbell och innan jag köpte den för typ en månad sen använde jag hennes tidigare varje dag i typ ett år Work Your Light Oracle Deck som också är helt underbar! Nu har jag en av dem hos mig och min kille i huset och en i lägenheten så jag kan dra ett kort varje morgon.

Här är några andra kortlekar jag gillar:
Moonology Oracle cars
Oracle of the Fairies
New Earth Card Deck av Eckhart Tolle

Psst, dra dina kort med vänster hand. Den är vår feminina sida och en förlängning av vår intuition.

Kristaller: Ja såklart använder jag mina kristaller varje dag för att boosta mitt välmående och min spiritualitet. Jag sover med dem, har dem i alla rum, på skrivbordet och i väskan. Här är några kristaller jag använder varje dag:

I väskan har jag: Grön Aventurin för att bära med mig tur och framgång, Hematit för att påminna mig om att leva i nuet (den tar jag upp då och då och håller i handen för att stanna upp och bli närvarande), Aqua Aura mini som passar perfekt att ha med i fickan eller väskan för att få stöd till att leva min mening. Angel Aura är alltid med mig som min “mood lifter”, om jag känner mig på dåligt humör är det den jag tar upp och håller i handen och tittar på för den är så magiskt fin. Jade för balans, ja vem behöver inte den? Den är alltid med mig! Fluorit för att bära med mig flow vart jag än går!

Jag sover med: Min blåa kalcit. Jag har en liten i sängen som ligger under kudden och på sängbordet har jag en större som jag också lägger på mitt bröstben innan jag ska sova för att få en härlig avslappning.

Under min morgonrutin har jag just nu en månsten vid mig för att connecta med mitt inre och med universum och så mediterar jag med min Golden Healer för att balansera mina chakran och heala mig själv under meditationen.

På handleden har jag ett kristallarmband i akvamarin för att varje dag påminna mig om att tala och leva MIN sanning.

En ritual som jag iof inte gör varje dag men då och då är en Yoni ritual (Ja, yoni betyder vagina) Läs mer om hur du använder ditt yoniägg här! Det ger mig en starkare kontakt med min yoni, min kropp och mitt innersta. Ska skriva mer om det här snart!

Om du tycker det är svårt att välja vilka kristaller du vill ha så tipsar jag om dessa magiska kristallkit:
Self Care Kit
Health Kit
2020 Crystal Kit
Good Vibes Kit
Stay Grounded Kit

Rena energin: Varje dagen renar jag energin hemma på olika sätt för att göra mig av med gamla energi och göra plats för ny. Det är en superhärlig miniritual att börja dagen med. Jag gör det på lite olika sätt och tänkte dela tre olika med er.

Öppna ett fönster: Efter en hel natt är ofta energin i rummet rätt tung och ett enkelt sätt att rena den på är att öppna upp ett fönster. Testa själv och känn skillnaden.

Salvia: Jag älskar att rena energin med hjälpa av Salvia, den är en supergammal tradition som verkligen funkar. Läs hur du gör här!

Kristallmist: Jag använder många olika mists och oljor för att rena och fylla på energin hemma och våra Spirit mists är helt underbara. Just nu är jag helt kär i vår Chill Vibes som sprider ett lugn efter sig.

Meditera: Jag mediterar varje dag och meditation är mitt absolut bästa verktyg för att landa i mig själv och bli närvarande. Jag mediterar 20 min varje morgon och ofta på eftermiddagen också men jag började att meditera fem minuter om dagen. Allt är bättre än inget! Om du är nyfiken på meditation spana in mitt program “Meditation för nybörjare – Lär dig meditera på sju dagar”. Psst, ange koden MEDITATION20 för att få 20% i rabatt

Läsa: Jag läser lite varje dag. ibland ett kapitel och ibland bara några meningar. Jag har alltid böcker liggandes framme för att lätt kunna slå upp en sida och ta emot några ord. En superenkel liten ritual som kan ge så mycket! Ofta känner jag att jag behövde just de orden den dagen. Testa själv!

Här är några härliga och spirituella böcker jag läst och läser ur:
Light Is The New Black
Rise Sister Rise
Super Attractor (perfekt för dig som vill lära dig mer om manifestation)
The Universe has Your Back
The Power Of Now
Well Being

Skriva: En superenkel liten ritual jag gör varje dag som gör så STOR skillnad är att skriva några rader varje morgon. Jag skriver hur jag vill att dagen ska bli och vad jag är tacksam över. Jag använder den här superfina Tacksamhetsdagboken, hett tips! Och på kvällen skriver jag ner några saker jag varit tacksam över under dagen. Det här är verkligen ett superknep för att på ett kick skifta sin energi. Jag älskar även den här “Planera för dina drömmar” som jag använder hela tiden!

Så, det är några saker jag gör varje dag för att boosta mitt välmående och min spiritualitet. Hoppas ni vill testa dem! Och dela gärna med er vad NI gör. Love J!

6 reaktioner på ”Mina varje dag ritualer för att må bra och boosta min spiritualitet”

 1. Låter ju helt underbart. Men hur gör man om man har barn som vaknar oftast före en själv och hur kan man ha en snabbare ritual? Som inte kräver utrustning som barn gärna vill åt.

 2. Hej.
  Jag har läst din bok (gillade den mycket 🙂 ) och har en fråga som jag funderat på tidigare och även nu när jag läste din bok. Att ha en beroendepersonlighet gäller ju inte bara alkohol, kan vara alltifrån arbetsnarkomani till matmissbrukare eller sexmissbrukare. Som du själv skriver kommer du aldrig mer att kunna dricka alkohol, gör du det faller du tillbaka i gamla vanor direkt , en alkoholist kan aldrig lära sig att dricka “lagom” mycket enligt majoriteten av de behandlingsmetoder och program som finns.

  Hur gör matmissbrukaren, borde vara samma sak där, överäter och kan inte sluta när den börjat. Kan inte äta “lagom” och dövar ångest osv med mat/att tugga och svälja. Men en människa måste ju äta för att överleva så den personen kan ju inte helt avstå från det den är beroende av som en alkoholist avstår från alkohol. Den personens rehabilitering går väl ut på att just lära sig att äta “lagom/balanserat”. Att inte överäta utan ta kontroll över ätandet.

  Samma lär ju gälla för en sexmissbrukare, den sägs inte behöva leva i totalt celibat resten av livet utan istället förändra sitt förhållningssätt till sex och helt avstå under en begränsad period. Vad är det egentligen som skiljer dessa åt beroendepersonlighetsmässigt? Kan man komma ur ett matmissbruk genom att lära sig att äta på ett “friskare” sätt, att förstå och arbeta med de bakomliggande orsakerna till missbruket, varför kan man då absolut inte kunna lära sig att dricka på ett balanserat sätt efter att man genomgått relevant behandlingsprogram/rehabilitering?

  1. Fast man kan ju överleva utan alkohol, såklart måste man äta och att ha sex är ju också en del många inte vill leva utan eller som man måste för att få barn på det sättet. Men alkohol behöver man ju verkligen inte för att överleva och det är inte naturligt för kroppen utan ett form av gift vi lärt oss är normalt att dricka. Det tycker jag är den stora skillnanden. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *