Mitt kvällsritual-program

Som ni vet älskar jag ju min morgonritual och den har varit helt avgörande för mitt mående. Och jag är så glad över att mitt morgonrprogram har hjälpt er så mycket. Tack för alla fina mejl och meddelanden jag får om det. Och jag har också fått en hel del frågor om vad jag gör på kvällen och därför har jag skapat ett kvällsritualsprogram, hurra!

Jag har under många år haft svårt att sova eller framförallt somna. Jag låg vaken i ca en timme innan jag kunde somna och så var jag väldigt lättväckt plus att jag hade svårt att somna om. Därför började jag skapa en kvällsritual för att komma ner i varv på kvällen och för att kunna somna lättare och det är det jag delar med av i mitt program som jag hoppas kommer ge er en skön och lugn avslutning på dagen med fokus på tacksamhet, reflektion och avslappning.

Programmet innehåller:

  • Skrivövningar för veckans alla dagar
  • Ett lugnt och skönt yogapass med positioner som är anpassade för att få kroppen att varva ner och förbereda kroppen för sömn
  • En avslappnande meditation med mig som är perfekt att lyssna på innan du ska sova
  • Mina bästa sovhacks
  • Och du får tillgång till min FB-grupp “Soul Work” där jag delar mina tips och trix för att må så bra jag bara kan och där vi har frågestunder och peppar varandra

Läs mer om programmet här!

Hoppas ni kommer att använda programmet och att de kommer hjälpa er att sova bättre. Psst! Om du köper både mitt morgon- och kvällsprogram och anger koden “MAGICLIFE” får du båda programmen för 375 kr.

Love J

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *