Behöver du prata med någon? Testa Mindler

Som ni vet har jag jobbat med mig själv under de senaste 10 åren och att prata med min tidigare psykolog har gjort så mycket för mitt mående. Jag får så mycket frågor från er om tips på någon att prata med och därför är jag glad över att samarbeta med en sån viktig tjänst som Minder som är en digial psykologmottagning där man kan träffa en psykolog via videosamtal och snart även via en chatt.

Jag tror det är många som skulle må bra av att prata med en psykolog men eftersom det kan vara svårt att få tag på tider och att det kan vara dyrt förstår jag om man till slut ger upp. Och därför tycker jag Mindler är så himla bra, det är verkligen lösningen på detta problem!

Genom Mindlers app garanterar de dig en psykologtid inom 24 timmar vilket ju är helt magsikt eftersom många annars får vänta länge på att få tag på en tid. Och det kostar bara patientavgift på 100 kr per samtal och är kostnadsfritt med frikort eftersom Minder är en del av den offentliga vården. Alltså det här är så jäkla bra, precis det som behövs i vårt samhälle idag!

Alla från 18 år kan använda Minder och de har 100 legitimerade psykologer (som pratar 20 olika språk) och du får själv välja vem du vill prata med och du får träffa en och samma psykolog genom hela din behandling. Du träffar din psykolog via videosamtal i appen där du även kan göra IKBT program som kan utföras själv eller tillsammans med din psykolog.

Om du mår dåligt och känner att du behöver prata med någon så kan jag verkligen tipsa om att göra det via Mindler. Ladda ner appen eller läs mer på Mindler.se

Love Josefin

1 reaktion på ”Behöver du prata med någon? Testa Mindler”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *