Q & A

Dags för ett fråga-svar-inlägg här på sajten. Ni ställde era frågor på min IG story och här kommer svaren!

Vilka är dina favoritställen i Stockholm?
Det finns SÅ många men här kommer några favoriter:
Cafeer & Lunch: FLIK, Pom & Flora, Gast, Robin Delselius, Pascal Söder, Holy Greens
Middag: Nytorget 6, Tabbouli Söder, A Bowl, Falloumi, Gossip

Vad är din femårsplan?
Inom de närmsta fem åren skulle jag vilja skaffa ett eller två barn, jobbar ännu mer med helhetshälsa, släppt ett par böcker till och föreläsa med mina böcker. Men jobba mindre (!) jag totalt vägrar att jobba kvällar och helger nu och jag skulle nog vilja gå ner ännu mer i tid när jag får barn för att hinna göra alla mina ritualer och ta hand om barnen såklart, hehe..

Kommer det fler mediationsvideos på YT?
Jag kommer släppa ett gäng videos på min IGTV snart, håll utkik!! Och psst, just nu får du 50% i rabatt på mitt program “Meditation för nybörjare”, ange koden: MEDITATION50

Tre saker du alltid bär med dig i väskan?
Mitt läppstift, mina favoritkristaller och en vattenflaska!

Kan du visa HUSET du och din kille bor i???????
Hehe, jag ska fråga honom snällt… 🙂

Vart utbildade du dig till Yogalärare?
I Indien på ett ställe som heter Green Lotus Yoga – du kan kolla in min video från Inden här! (minst sagt en omtumlande resa… hehe)

Du har väl haft problem med PMS, hur hanterar du det?
Eeeeh jaaa, alltså min PMS-resa har varit jobbig och oregelbunden. Men de senaste året när jag lagt ännu mer tid på min mentala träning med meditation och self care-ritualer och äter mer mat som jag mår bra av så har den blivit mycket bättre. Jag tror ju att hela vårt system hänger ihop så är övertygad om att det är det som gjort sån skillnad. Att hitta mer balans har gett mig mildare PMS men det är såklart olika för olika personer men testa dig fram <3

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_2812-3.jpg

Vad gillar du bäst: rå eller trumlad kristall?
Kan inte välja men om jag måste så säger jag rå. Tycker om att de då är helt unika och naturliga 🙂

Har läst att man inte ska ha essential olis på huden fast du har det ändå?
Det beror på vilket varumärke du köpet från. Jag köper bara via Doterra då jag vet att de är helt rena oljor och att de märker ut på flaskorna vilka man kan ha direkt på huden och inte. Men man ska absolut inte ha för mycket för ju renare de är desto starkare är oljorna så stämmer bra att man ska vara försiktig på huden 🙂 Läs mer om vilka oljor jag använder här!

Vilka spirituella böcker rekommenderar du?
Light Is The New Black
Rise Sister Rise
Super Attractor (perfekt för dig som vill lära dig mer om manifestation)
The Universe has Your Back
The Power Of Now
Well Being

Varför blev du nykter?
Det svaret är för långt att svara på här men uppmanar att klicka hem min bok om hela min resa “Idag är jag fri” (Nu bara 55kr) eller lyssna på den på Nextory och ange koden: Josefin så får du testa gratis i 30 dagar!

Vilken livstil strävar du efter att leva och varför?
Jag vill ta hand om mig själv och mina nära och kära och inspirera andra till att ta hand om sig själv. På alla plan. Som sagt är helhetshälsa så viktigt för mig och jag vill inspirera på flera plan! Och jag vill leva som jag lär! Jag vill ha en bra balans mellan jobb och privatliv vilket jag verkligen fått till senaste året. Förut jobbade jag konstant men nu jobbar jag relativt normala arbetstider. Jag älskar det jag gör men jag vill inte jobba jämt! Jag vill laga mat på kvällen, umgås med min kille, gå på långpromenad med Moon och det är faktiskt så mina dagar ser ut nu! Så jag är väldigt nöjd med hur min livsstil är <3

Vill du ställa fler frågor? Kommentera så skapar jag ett till Q&A-inlägg snart 🙂 LOVE J

10 reaktioner på ”Q & A”

  1. Hej! Så inspirerad av dig och har köpt både kristaller och din ljudfil om morgonrutin ? har kollat på dina stories och du har nämnt en fryspåse från usa som du använde till att frysa bananer, vet du märket/namnet på påsen och har den går att köpa?
    Mvh Lena

  2. Vad var din syster sjuk i när ni var små? <3 Om det är något du vill/kan berätta såklart. Kram!

  3. Alltså vilket MAGISKT ställe du håller till i!! Verkar helt ha missat att du flyttat dit! I skärgården? Hur långt in till stan? På en ö eller? Hur fungerar det att bo på en ö? Det är en dröm jag har , men undrar hur pass komplicerat det är att pendla in till stan? Har du flyttat ut från din lägenhet i Enskede? Massa boende och flyttfrågor alltså 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *