Supergod banankaka (glutenfritt)

Det enda jag gör just nu är att chilla hemma, laga mat och baka. Igår gjorde jag en banankaka inför en att några vänner skulle komma på fika och den blev så god och är så enkel att göra!

Du behöver:
4 mogna eko bananer (spara en halva till topping om du vill)
5 dl mandelmjöl ( eller valfritt mjöl)
2 dl socker
3 ägg
150 g valfritt smör
1,5 tsk bakpulver

Så gör du: Sätt på ungen på 175 g och mixa alla ingredienser i en mixer eller med elvisp. Lägg bakplåtspapper i en form och häll i smeten och toppa med bananen. In i ugnen i ca 45 min.

Voilá! Superenkelt och så gott! Jag serverade den med vegansk glass, mums! Testa du också 🙂

1 reaktion på ”Supergod banankaka (glutenfritt)”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *