Vårt nya kontor och vår nya soffa

Alltså vi har flyttat till mitt DRÖMKONTOR! Jag var i det här kontoret för fem år sen när en kompis till mig hade den här lokalen och efter henne hade mina killkompisar denna magiska lokal men nu är den äntligen MIN!

I ett år har jag manifesterat (och tjatat på mina killkompisar att flytta) och det lönade sig för nu sitter vi här och jobbar och det känns helt magsikt! Det är så mycket större än vårt förra kontor och det känns så lyxigt att ha det så stort och flera olika rum. Och det bästa av allt är att vi har en butikslokal men vi vet inte när vi kommer kunna öppna den pga av allt som händer just nu men ändå, snart har vi riktig BUTIK!

Så glad, tacksam och stolt över mig själv och mitt team att vi lyckats skapa Oh la moon och att det gått så bra att vi nu får jobba från detta drömkontor! Men mycket är kvar att fixa och jag håller på med en vlogg så att ni kan få se hela resan!

Men idag kom vår nya soffa och jag är helt KÄR. Älskar den här färgen! Du hittar den här!

Jag är så taggad på att fixa i ordning här och lovar att visa er mer av drömkontoret snart! LOVE J!

2 reaktioner på ”Vårt nya kontor och vår nya soffa”

  1. Så härligt ?❤ Ser fram emot att se den vloggen ??❤? Josefin du gör ett så otroligt bra jobb genom den du är och ditt team❤❤

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *