3 vitaminer jag tar varje dag

I samarbete med Pureness

ÄNTLIGEN har Pureness lanserats i Sverige! Den finska framgångssagan med rena hälsoprodukter inom mat, dryck och kosttillskott har snabbt växt sig till ett ledande varumärken inom hälsobranschen i norden. Och nu finns det alltså äntligen här hos oss!

Som ni vet älskar jag produkter som hjälper mig att leva mer hälsosamt och därför älskar jag Pureness produkter. Pureness lägger mycket tid på forskning för att veta att de verkligen fungerar och håller måttet så att vi som kunder kan vara trygga med att det är bra och rena produkter. De har ett stort sortiment men jag tänkte börja att visa er vilka vitaminer jag äter.

Vitaminer är något jag ätit i många år och något jag får mycket frågor om så därför vill jag börja med att visa vilka vitaminer jag äter. Två vitaminer jag alltid äter är Zink och Magnesium och Pureness har “Trippel Zink” och “Trippel Magnesium” vilket innebär att de innehåller tre olika sorter från Zink/Magnesium.

Trippel magnesium (som är bra för bla magen och skelettet) tar jag varje kväll och Trippel Zink (som är bra för bla huden, håret och immunförsvar) tar jag på morgonen tillsammans med Trippel C-vitamin som stärker vårt immunförsvar, stöder kroppens kollagenproduktion och stärker leder, hår, naglar och hud. Så bra boost att få varje dag!

Men som sagt har Pureness ett stor sortiment som jag tycker du ska spana in för att hitta dina nya hälsofavoriter! Du hittar deras webbshop HÄR!

LOVE J

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *