NYHET – Min “Self Care Box” är här!

ÄNTLIGEN är min “Self Care Box” här som är fylld med några av mina absoluta favoritprodukter som jag använder för att ta hand om mig själv för att må så bra som möjligt! Och nu kan alltså DU köpa denna härliga box!

Boxen innehåller:

⋆ Unik vattenflaska i glas med silikonöverdrag och träkork

⋆ Jaderoller i Rosenkvarts

⋆ “Self Care Journal” – notebook

⋆ Chakra Balm: Heart Chakra

⋆ Skapa ditt eget doftljus med Candelize

⋆ En rå Rosenkvarts som du kan pimpa ditt doftljus med

⋆ Meditationskit med kristaller som passar perfekt under meditationen
(Innehåller: Selenit, Rosa Selenit, Månsten & Clear Quartz)

PRIS: 1299 kr (VÄRDE: 1899kr)

Scrolla ner för att läsa hur jag använder alla produkter i boxen

Jag har ALLTID med en vattenflaska i väskan för att lättre få i min vatten under dagen och det är verkligen världens bästa hack! Så därför ville jag ta fram en snygg vattenflaska i glas (så att vi skippar plastflaskorna) och älskar att den har träkort och min fina “Self Care”-logga på.

Ta din hudvårdsrutin ”to the next level” med den här underbara jaderollern i Rosenkvarts. Applicera ditt serum eller ansiktsolja och rolla sedan från mitten av ansiktet och ut och nerifrån och upp för att hjälpa produkten att gå in på ljuset och för öka blodcirkulationen. Psst, lägg din roller i kylen för att extra härlig upplevelse!

Jag älskar att skriva av mig och jag skriver lite i min Self Care Journal varje morgon. Ibland skriver jag en tacksamhetslista, ibland skriver jag vad jag önskar med den här dagen eller skriver ner vad jag vill manifestera. Men att börja eller avsluta dagen med att skriva ner några saker du är tacksam över är verkligen ett magsikt verktyg för att må bra. Prova själv så får du se 🙂

Smörj in området runt hjärtat med det här magsika chakrabalmet skapat med bara naturliga produkter här i Sverige. Supermysigt stund för att landa i sig själv och connecta med sitt hjärta.

Skapa ditt eget doftljus med underbara Candelize. Ta fram tex en glasburk eller ett tomt doftljus och följ instruktionerna på baksidan. En mysig stund för dig själv när du skapar och så härligt att använda när du mediterar eller skriver i din ”Self Care Journal”. Toppa med din råa Rosenkvarts för att boosta ditt ljus med lite extra kärlek!

Meditera med dina kristaller – jag tagit fram ett kit med några av de kristaller jag ÄLSKAR att meditera med. Jag brukar placerar mina seleniter framför mig och så håller jag i månstenen och min clear quarts medan jag mediterar. Men eftersom rosa seleniten är en av mina absoluta favoriter så brukar jag börja min morgon med att sitta en stund och bara hålla i den för att landa. Älskar verkligen känslan av att hålla i mina kristaller under meditatioen och de hjälper mig att hålla fokus och grundad under meditationen.

BESTÄLL DIN “SELF CARE BOX” HÄR!

LOVE / Josefin

1 reaktion på ”NYHET – Min “Self Care Box” är här!”

  1. Så himla bra med glasflaska, är den gjord i lite mer härdat glas då så den inte går itu så lätt om man nu är klumpig som mig?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *