Planen med min nya BUTIK!

Alltså det här med att JAG HAR EN EGEN BUTIK!!!! Helt klart en dröm jag haft sen jag själv sommarjobbat i olika butiker i min tontår. Och nu har jag min drömlokal på Söder, så himla glad. Men vad är planen med butiken? Det ska jag berätta nu!

Tanken från början var att jag direkt när vi fick lokalen (i början av april) att renovera direkt och sen öppna upp vår fysiska Oh La Moon butik men eftersom corona hände kändes det inte som den bästa tiden att öppna butik och därför har jag inte heller renoverat den. Men planen nu är att i renovera i augusti och öppna butik i september (!!!!) så taggad!!!!

Vad ska vi renovera?

Vi kommer ta bort de trappliknande grejerna längs väggarna och istället bygga platsbyggda hyllor eftersom vi behöver bra utrymme för alla våra produkter. Vi ska måla om hela butiken i en super fin ljus färg som kommer få vår butik att sticka ut! Vi ska bygga en fin kassadisk och skapa utrymme för våra gäster att sitta och umgås. Jag ville inte bara att det här ska vara en butik där du köper dina kristaller och feel good-produkter utan att det är ett ställe där du hänger och träffar nya Moon Sister & Brothers 🙂 Det är mitt goal!

Planen är att vi ska skapa världens finaste kristallbutik med som också säljer våra övriga Feel Good-produkter + nya saker som vi har på gång in. Alltså det kommer bli så fint och jag längtar tills vi kan öppna upp dörrarna!

Vi har redan börjat preppa lite och fått upp vår logga på fönsterna, såååå fint och det gör att det känns mer verkligt att vi ska öppna butik! Vi kommer inte ha öppet varje dag utan ca fyra dagar i veckan och vi kommer ha öppet på eftermiddagar/kvällar på vardagar och ca 12-16 på helger. Vi ska testa oss fram och se vad som funkar bäst!

Jag hoppas ni är lika taggade som vi på vår Oh la moon store!! Och jag säger som jag alltid gör – DREAM BIG AND BELIEVE IN YOURSELF – It Works!! PUSS

9 reaktioner på ”Planen med min nya BUTIK!”

  1. Det ska bli sååå spännande att se det färdiga resultatet! Finns inget roligare än att bygga/öppna butik (och restauranger). ?
    Fantastiskt fin lokal! ? Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *