7 favoritprodukter i köket

I betalt samarbete med Pureness

Jag ÄLSKAR att fylla upp skåpen i köket med bra grejer! Vårt kök är fullt av vitaminer, pulver, fröer och andra hälsoprodukter som jag köper på mig. Och därför ÄLSKAR jag att jobba tillsammans med Pureness som står för “pure wellness” och som har massa härliga produkter på temat. Och nu ska jag visa vilka produkter från dem som du hittar i mitt kök!

PSST! Använd min kod: Josefin20 när du handlar hos Pureness för att få 20% i rabatt på HELA ditt köp!

  1. Jag älskar Kokosolja och använder det så mycket hemma! Min favorit är att steka mina bananpannkakor i det (du hittar recept här!) Förutom att kokosolja är sjukt gott så är det väldigt bra för kroppen. Kokosolja innehåller bla C12 som stärker immunförsvaret och den har vissa antiinflammatoriska egenskaper. Du kan också använda den i din skönhetsrutin, läs mer och köp den här!
  2. För några år sen åt jag sjukt mycket chiapudding men sen tröttnade jag TILLS jag testade att göra chiafrön i kokosmjök, alltså SÅ GOTT och SÅ ENKELT! Du blandar ca en matsked chiafröna med 1 dl kokosmjölk och stället i kylen. Om du vill smaksätta det brukar jag använda frysta bär eller kryddor som kardemumma eller kanel. (Se hur jag gör på min video här!) Och såklart ser jag till att mina chiafröna är ekologiska – Läs mer och köp dem här!
  3. MCT-olja som helt klart är en stor trend nu är jag såklart tvungen att testa! Det är en annan form av kokosolja som är mer neutral i smaken. Den kan inte lagras som ”lagrad energi” i levern som kokosolja kan men kan fortfarande bidra till energi för hjärna och muskler eftersom den kan lagras i blodplasman. Jag använder den mest i min dressing på salladen! Jag blandar den med salladskrydda, salt och citron = MUMS! Läs mer och köp den här!

Ni som följer mig mycket vet ju att jag äter en hel del vitaminer. Dels för att jag är vegetarian och äter mycket veganskt men också för att jag inte alltid ser till att äta tillräckligt varierat utan då kan jag med hjälp av kosttillskott se till att ha rätt nivåer i kroppen. Mitt största skäl är för att hålla mig frisk och ha energi!!

Här är de vitaminer som står i mitt kök:

4. Zink – Pureness Tripple Zink innehåller tre former av zink av högsta kvalitet: zinkpikolinat, -bisglycinat och -monometionin. Jag tar Zink för att det är viktigt för skelettet, håret och huden. Läs mer och köp här!

5. C-Vitamin – Pureness Trippel C-Vitamin innehåller tre former av vitamin C i högsta kvalité. Jag tar C-vitamin för att stärka mitt imunförsvar och för att hjälpa till produktionen av kollegen i kroppen! Läs mer och köp här!

6. Magnesium – Magnesium är något jag tagit i många år och Pureness Tripple Magensium innehåller tre former av magnesium av högsta kvalitet: magnesiummalat, -glycinat och -taurat. Och just den här har vunnit “Årets Bästa Produkt” av min favorithälsobutik Happy Food Store, heja heja! Jag började ta den då jag hade problem med magen och någon tipsade mig om att den kan hjälpa oss att få fart på magen. Men magnesium är också bra för skelett, muskler och nervsystem. Läs mer och köp här!

7. B-Vitamin – Eftersom jag äter mycket vegansk kost är det viktigt att jag fyller på med extra B-vitamin och såklart äter jag Pureness Tripple B-Vitamin. B-vitaminen hjälper också matsmältningen! Läs mer och köp här!

Passa på att fylla upp skåpen nu när du kan använda min kod “Josefin20” och få 20% i rabatt ALLA produkter hos Pureness!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *