Min nya Self Love Onlinekurs

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!! Min första onlinekurs som jag jobbat på den senaste tiden och såklart handlar den om SELF LOVE ❥ Det är ju det viktigaste av ALLT!

Mitt mål med den här kursen är att hjälp och guida dig till att älska dig själv, känna dig trygg i dig själv och må bättre. Du kommer få göra dagliga övningar under 10 dagar, ritualer och lära dig verktyg som du kan ha med dig resten av livet. Verktyg som förändrat mitt liv och som jag fortfarande använder mig av dagligen. 

Du kommer lära dig: 

  • Att välkomna alla dina känslor
  • Bryta tankemönster
  • Förlåta dig själv
  • Meditera
  • Jobba bort blockeringar
  • Sätta gränser
  • Tacksamhet
  • Att älska dig själv 

LÄS MER OM KURSEN HÄR!

När vi börjar jobba med oss själva är det svårt att veta VAR vi ska börja och VAD vi ska göra. Därför har jag skapat den här kursen för att guida dig på bästa sätt. Kursen är uppbyggd på 10 dagar där vi varje dag går igenom ett nytt tema, du får en daglig övning och verktyg som du kommer ha användning av både under just den dagen men också resten av livet.

Kursen innehåller bla: videos med mig, meditationer, övningar, ritualer, verktyg

Du får också tillgång till min slutna Facebook-grupp där vi peppar, inspirerar och hjälper varandra. Alla som är med i gruppen har köpt någon av mina kurser eller program så gruppen är fylld med fantastiska kvinnor som alla jobbar med sig själva. Och detta skapar en magisk stämning där DU kan dela med dig och få tips och råd. Så om du köper kursen – glöm inte att gå med i gruppen (all info om det får du när du köper kursen).

Läs mer om kursen här och jag hoppas att vi ses i min Facebook-grupp snart!

Let Your Self Love Journey Begin!

2 reaktioner på ”Min nya Self Love Onlinekurs”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *