Min “Yogakurs för nybörjare” är äntligen här!

Yoga har hjälpt mig med SÅ mycket med att landa i mig själv och i min kropp och därför är jag så glad över att nu kunna dela den med er via min nya onlinekurs “Yogakurs för nybörjare”!

I min kurs “Yogakurs för nybörjare” lär jag dig grundpositioner och grundsekvenser inom yogan, vi gör andningsövningar, mediterar och yogar. Kursen är uppbyggd på sju olika yogapass, ett pass för varje dag (måndag-söndag). Och mitt mål med kursen är att hjälpa dig att få in yogan i din vardag på ett enkelt sätt. Och att du kan använda yogan som ett verktyg för att landa i din kropp och i sig själv.

Du lär dig:

  • Grundpositioner inom yogan
  • Grundsekvenser inom yogan
  • Andningsteknik
  • Meditation
  • Att yoga på egen hand

Kursen är för dig som vill få in yogan i din vardag. Som vill lära dig verktyg att släppa tankarna och lyssna inåt! 

Kursen innehåller: 

  • Mina råd och tips inom yogan
  • Genomgång av yogans grundpositioner
  • 7 yogapass för veckans alla dagar
  • Guidad meditation
  • Du får tillgång till min Facebook-grupp “Soul Work By Josefin Dahlberg” där vi tillsammans går igenom mina kurser och peppar och inspirerar varandra

Vad är en webbkurs?

En webbkurs är en smidig utbildningsform där du inte behöver boka in fysiska träffar utan kan göra kursen när det passar dig. Du genomför kursen helt i din egen takt på din dator, läsplatta eller smart-phone.

Läs mer och köp kursen här!

2 reaktioner på ”Min “Yogakurs för nybörjare” är äntligen här!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *