Morgonritualer för ett härligare liv

Reklam för min onlinekurs

Jag har under de senaste tio åren jobbat med mitt välmående och ganska snabbt fick jag lära mig vikten av att ha dagliga rutiner. Min mentor som jag haft under nästan alla dessa tio har lärde mig att skapa dagliga rutiner som var bra för mig och mitt välmående. Men det tog lång tid innan jag skapade en daglig morgonritual. Det var för ca två år sen som jag började göra min morgonritual och det tog ett tag innan den blev en självklart del av min dag men idag är det som att borsta tänderna. Det är något jag gör oavsett om jag är hemma eller reser – att börja varje dag med att landa inåt och öppna upp för en ny dag och det gör så stor skillnad!


Att få till min morgonritual till en rutin har verkligen förändrat mitt liv. För varje morgon som går landar jag lite mer inåt och jag upplever att det går snabbare och snabbare att hitta min connection till min inre guide, både under morgonritualen men också under dagen. För morgonritualen gör inte bara skillnad för min morgon – utan för hela min dag! Genom att jag sätter en grund på morgonen har jag lättare att komma tillbaka till den när min dag rusar iväg och jag känner mig stressad eller irriterad. Jag lär lixom känna mig själv bättre genom att varje dag checka in med mig själv och att jag för större förståelse för hur jag fungerar och därmed vad jag kan göra för att styra mitt mående och min dag. 


För mig är min morgonritual både en stund då jag connectar inåt men också då jag connectar med universum och jag upplever så mycket mer flow i livet när jag känner mig connectad. Och jag hoppas att du också kommer att känna det när du börjar göra din morgonritual. Jag är så glad över att få dela denna magiska kurs med dig för jag VET hur stor skillnad det gör för vårt mående och vårt liv! 

❥ Läs mer om min morgonritualskurs här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *