Inner Beauty ❥ Hud- & hårvård från insidan

I betalat samarbete med Pureness

Efter år av problemhy har jag testat det mesta, mängder av olika hudvårdsprodukter, byta kost, ansiktsbehandlingar mm och de senaste åren har jag äntligen hittat vad som funkar för mig.

Jag tror på helheten när det kommer till välmående och så även när det kommer till vårt yttre som vår hy och vårt hår. Det handlar inte bara om vad vi gör på utsidan utan det är större än så för allt hänger ihop. Jag älskar att unna mig själv en härlig Self Care stund på morgonen och på kvällen då jag tar hand om min hy med mina naturliga hudvårdsprodukter, jaderoller eller Gua Sha men jag har kommit fram till att min yttre skönhet även kommer inifrån, på två olika sätt.

1 ❥ Vad jag äter! Det är ju ingen chock att huden påverkas av det vi äter eftersom det gör ju hela vår kropp. Jag tycker att jag har hittat en bra balans mellan att ge min kropp bra mat med bra näring + äta det jag tycker är galet gott oavsett om det innehåller 0 näring. Jag är inte för hård mot mig själv men har fokus på att fylla på med bra energi vilket leder till att jag få i mig en varierad kost. Men jag ser också till att fylla på med specifika vitaminer och mineraler för att må så bra jag kan och för att boosta mitt utseende inifrån. Och det är det vi ska snacka om nu! Två vitaminer jag äter dagligen och gjort under de senaste två åren är Zink & Magnesium.

Zink är viktigt för skelettet, håret och hudens välmående. Jag äter Pureness Triple Zink som innehåller tre olika former av Zink som ger den bästa absorptionsförmågan. Den innehåller även den aktiva formen av vitamin B6, nämligen P5P (pyridoxal-5-fosfat) som hjälper bland annat kroppen att använda zink. Så det här Zink-tillskottet är helt klart av hög kvalitet och ser till att kroppen kan ta till godo på det. Jag tar min kapsel Zink varje morgon under min hudvårsrutin. Köp din Zink här!

Använd min kod “Josefin20” för att få 20% på HELA DITT KÖP hos Pureness

❥ Magnesium har stora hälsofördelar. Pureness Trippel Magnesium innehåller tre former av magnesium av högsta kvalitet: Malat, glycinat och taurat som är snälla mot magen och som lätt absorberas av kroppen. Jag tar min kapsel magnesium på kvällen under med kvällsrutin i badrummet och jag upplever att den får mig att sova bättre och att den får ordning på min mage. Och vår maghälsa påverkar vår hud supermycket precis som vår sömn så därför är magnesium verkligen en riktig booster både för vår inre hälsa och vår yttre! Köp din Magnesium här!

2 ❥ Mitt mindset – Mitt mindset tror jag är minst lika viktigt som det jag stoppar i mig och därför har jag en fin rutin av att säga fina mantran och affirmationer medan jag gör min hudvårdsrutin. Som när jag använder min jaderoller eller Gua sha så säger jag om och om igen “I love myself. I love myself. I love myself”.

Mitt bästa råd! Att tänka på helheten när det kommer till både vår yttre och inre hälsa tror jag är A och O. Att se till att ha ett snällt mindset och att boosta kroppen med BRA grejer – det boostar mitt välmående så att jag kan må så bra jag bara kan och stråla!

Använd min kod “Josefin20” för att få 20% på HELA DITT KÖP hos Pureness

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PURENESS

1 reaktion på ”Inner Beauty ❥ Hud- & hårvård från insidan”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *