Bästa sättet att kicka igång hösten på

I betalt samarbete med Personlig Almanacka

Jag älskar hösten och en av alla saker jag älskar med hösten är att man får flytta in i sin nya almanacka. Jag har alltid älskat det och är alltid lika taggad på att hitta den finaste almanackan men i år är jag extra taggad för jag har designat min alldeles egna almanacka tillsammans med Personlig Almanacka. Det är ju verkligen världens roligaste grej och gör att jag bli extra pepp på att leva med min almanacka den här hösten!

Efter en väldigt annorlunda vår är jag extra taggad på att komma igång med mina rutiner och min vardag i höst. Även om allt inte är som vanligt nu heller så känner jag att jag kommit in i mina nya rutiner och hittat en vardag även i dessa omständigheter. Och genom att fortsätta planera in saker (de som går), skriva mina todolists och intentioner i min almanacka så håller jag mig motiverad och peppad i höst!

Jag blev så nöjd med min almanacka och visste direkt när jag började designa den att jag ville ha mitt stjärntecken på framsidan och visst blev den fin? Jag är helt kär! Och det bästa med Personlig Almanacka är att ALLA kan designa sig egna almanacka. Du kan i olika steg ta fram din alldeles egna almanacka där du väljer framsida, väljer hur inredningen i almanackan ser ut och göra flera olika tillägg.

Jag älskar dessa citat som jag valde att ha på varje uppslag. Varje vecka har ett nytt peppigt citat som fanns som färdiga mallar när jag designade min almanacka och jag älskar sånna här små detaljer. De gör verkligen skillnad och ger sån härlig vardagspepp!

Designa din egen almanacka du också för att kicka igång hösten och för att behålla peppen under hösten. Använd min kod “JosefinDahlberg2020” för att få 10% rabatt på ditt köp! Läs mer hos Personlig Almanacka här!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *