Gift Guide med mina favoritprodukter!

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag får så mycket frågor om mina smycken, beautyfavoriter, böcker, köksprylar, yogakläder mm så nu har jag samlat ett gäng med mina absoluta favoriter. De passar perfekt att ge till dig själv eller någon annan i julklapp 🙂

SMYCKEN

Jag köper många av mina smycken på & other stories och här är mina favoriter!
  1. Halsband med “pluppar” 2. Örhängen 3. Cuffs 4. Twisted Ring 5. Ring 6. Månhalsband 7. Guldkedja

HOME WEAR

Sköna kläder är det ENDA jag vill ha på mi just nu och jag bor i leggings, mjukisbyxor och sweatshirts 🙂
  1. Kofta 2. Cashmeretröja 3. Sweatshirt & Byxa 4. Omlottröja 5. Svart sweatshirt 6. Vida byxor 7. Rosa sweatshirt 8. Cashmerebyxa

YOGA & TRÄNINGSKLÄDER


Här är mina favoritplagg och varumärken när det kommer till yoga- och träningskläder 🙂
  1. Set: Topp & Byxor 2. Set: Topp & Byxor 3. Min yogamatta 4. Topp 5. Sport-bh 6. Set: Topp & Byxa 7. Gravidtights (som jag älskade) 8. Mina favoritleggings (både som preggo & nu) 9. Set: Topp & Byxor

SPIRITUALITET

Mina favoritprodukter från min shop och mina ritualfavoriter!
  1. Kristallkit för 2021 2. Feel Good Card Deck 3. Manifest Wishbag 4. Kristallarmband 5. Salviabunt 6. Ritualljus 7. Månfat

BEAUTY

Här är några av de beautyprodukter jag använt i många år eller som är nya favoriter!
  1. Kroppsolja 2. Rosehipolja (som jag använder som bas till att skapa min egen ansiktsolja) 3. Nattkräm 4. Brun utan sol-droppar (som jag använder i mitt serum eller olja) 5. AHA-behandling 6. Ögonkräm 7. Jaderoller 8. Pads 9. Rengöring 10. Handkräm 11. Min favorit brun-utan-sol 12. Over night mask (fuktbomb) 13. Facemist
Vill du skapa ett mysigt och inspirerande hemmakontor? Här är mina favoritsaker!

HEMMAKONTORET

Jag ÄLSKAR att ha en härlig och inspirerande miljö på mitt kontor – det ger mig så mycket energi!
  1. Kalender 2. Anteckningsblock 3. LOVE-mugg 4. Sax 5. Penna 6. SMILE-mugg 7. Korg 8. Förvaringskorg 9. Pappersställ 10. Boxar i trä

BÖCKER

Här är några av de böcker som hjälpt mig förändra mitt liv!
  1. SÅKLART min egen bok SOUL WORK (Förbeställ den nu) 2. Universe Has Your Back 3. Light Is The New Black 4. You Are A Badass 5. Anatomy Of The Spirit 6. Rise Sister Rise 7. Kurs I Mirakel 8. The Power Of Now 9. Super Attractor 10. The Life Chancing magic of not giving a fuck

KÖKET

Några av mina måsten och favoriter i köket!
  1. Skedar 2. Min favoritmixer som jag typ inte kan leva utan 3. Termos som håller både varmt och kallt 4. Juicemaskin 5. Liten burk & Stor burk 6. Mitt favoritfat 7. Bästa grytan 8. Trätallrik/fat

BABY

Här har jag samlat mina favoritgrejer jag köpt eller fått till Mio eller som finns på hennes önskelista 🙂
  1. Giraffpyjamas 2. Stickad overall 3. Stjärnpyjamas 4. Luvtröja 5. Stickad tröja 6. Mjukaste filtarna 7. Måne 8. Lejon 9. Body 10. Leopardbody 11. Tossor 12. Strympbyxor 13. Napp 14. Filt

3 reaktioner på ”Gift Guide med mina favoritprodukter!”

  1. Hej 😊 Boken «kurs i mirakler» upplevde du att den var svår och förstå? Svårläst? Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *