fbpx

Min nya onlinekurs: Dream Big – Masterclass

Ni som följt mig länge vet att ett av mina favoritmantran är “Dream Big”. Allt börjar med VAD vi tror är möjligt. Många av oss begränsar oss själva och våra liv redan i tankarna och det gjorde jag också. Jag tryckte ner mig själv, trodde inte att jag förtjänade att må bra eller att leva mitt drömliv men när jag började min personliga utvecklingsresa för tio år sen så började jag tillåta mig själv att drömma stort och då förändrades allt!

Under dessa år har jag uppfyllt många av mina drömmar och idag lever jag ett liv jag aldrig ens vågade drömma om för tio år sen. Men genom året har jag öppnat upp för större och större drömmar, jag har stärkt tron på mig själv och kommit närmre mig själv och mitt syfte som lett mig till det liv jag har idag. En stor del av mitt “Soul Goal” är att följa min dröm och inspirera och guida andra att våga följa sin dröm och därför har jag skapat den här kursen. Mitt mål är att du som går den här kursen ska stärka din tro på dig själv, öppna upp för att drömma stort och börja skapa DITT drömliv!

Kursen är för dig som vill:
Stärka tron på dig själv
Drömma stort och följa din dröm
Hitta ditt Soul Goal (ditt varför)
Lösa upp de blockeringar som håller dig tillbaka från att leva ditt drömliv
Skapa en hållbar actionplan för att förverkliga din dröm (oavsett om det är att starta
eget företag eller förverkliga något i ditt privatliv)
Skifta ditt Money Mindset så att du kan attrahera in abundance i ditt liv
Få tillgång till ett peppigt community (vår egna FB-grupp)
Få personliga råd och tips från mig
Börja skapa DITT drömliv

Känner du dig peppad eller nyfiken på detta? Då är du redo att ta steget och öppna upp för att “Dream Big” och följa ditt drömliv!

Just nu får du 10% rabatt på kursen med koden LIFEHACK 💫

LÄS MER OCH KÖP KURSEN HÄR!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *