7 tips för Feel Good Vibes på hemmakontoret

(Innehåller annonslänkar)

Brunt set – byxor & tröja | Face mist | Bok Soul Work | Dream Big Kristallkit | MuggarDoftljus

Nu när många av oss jobbar hemifrån känns det så viktigt att skapa en mysig och inspirerande miljö att jobba från. Här är mina go to’s för att skapa en härlig Feel Good-känsla på hemmakontoret.

En skön men stylish outfit
ÄLSKAR snygga set i sköna material, det är verkligen det perfekta plagget att ha på sig när man jobbar hemifrån tycker jag. Klickade hem detta set från Gina och det får 10/10 – snyggt (hur mycket älskar vi inte brunt just nu?), skönt och går utmärk att styla med kavaj för lite mer business-look. När jag passar på att njuta av att ha en skönare outfit hemma så blir det dessutom ännu roligare att klä upp sig lite extra när jag åker in till kontoret eller har möten. Du hittar byxor här och tröja här!

Återfuktande face mist
Det här är en ganska ny grej för mig, men sedan jag började använda ansiktsmist så är jag helt hooked. Så otroligt lätt och smidigt sätt att återfukta huden under dagen! Dessutom ger denna mist ett magiskt glow och är 100% naturlig. Älskar! Länk här.

Fina muggar
Okej, ni som följt mig ett tag vet att jag är BESATT av porslin – och framförallt fina muggar! Har en kopp bredvid mig konstant här hemma och det känns ju så mycket härligare att ta kopp te eller kaffe i en härlig mugg. Hur fina var inte dessa från House Doctor? Finns här!

Tända ljus
Tända ljus är ett måste hemma hos mig, gärna flera stycken och gärna med doft! Det ger en så mysig, varm känsla och sprider dessutom ett härligt lugn – perfekt för att hitta det där inre lugnet under en intensiv arbetsdag. Är besatt av dessa doftljus från Rituals just nu, har flera stycken hemma i olika varianter och min favorit är Goji Berry. Stort doftljus med tre vekar (som jag har på mitt soffbord) hittar du här!

Min bok Soul Work
Att veta att det jag gör kan hjälpa er är min största drivkraft. Ni är SÅ många som skriver till mig att Soul Work har hjälpt er på olika sätt och det ger mig så otroligt mycket energi att fortsätta jobba med mig själv och att må så bra som möjligt, för att kunna hjälpa er att må så bra som möjligt. Dessutom är det ett grymt tips att ta en paus under dagen för att stänga ner datorn, lägga bort telefonen och läsa en liten stund. Välbehövlig skärmpaus för hjärnan och förhoppningsvis kan det du läser ge dig en välbehövlig påminnelse om vad du behöver idag för att må ditt bästa. Du kan köpa min bok Soul Work här!

Dream Big kristallkit
Om du är osäker på vilka kristaller du ska ha på skrivbordet så är det här kitet perfekt. Det påminner dig om att följa dina drömmar och att DU förtjänar att leva DITT drömliv! Grön Kalcit påminner oss om att inga drömmar är för stora, Citrin boostar oss med energi och självförtroende, Dalmatin hjälper oss levla upp och bli en bättre version av oss själva, och Månsten påminner oss om att leva i flow med Universum och månens olika faser. The Universe has your back! Länk till kitet här.

 LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *