Intervju med Dream Big-deltagaren Matilde Wergeland, Health by M

Under åtta veckor har ett helt otroligt gäng commitat till att våga följa sina drömmar i min onlinekurs Dream Big Masterclass! Varje vecka sedan början av januari har jag släppt en ny modul fullmatad med inspiration, övningar, videos, downloads, ritualer, meditationer och andra råd, tips och verktyg för att hjälpa deltagarna börja följa, och leva, sina drömmar. Nu finns kursen att köpa som hel kurs med ALLT innehåll tillgängligt direkt från start – så att du kan göra kursen i din egen takt.

Jag har intervjuat en av kursdeltagarna, Matilde Wergeland, som signade upp sig på Dream Big Masterclass för att få hjälp att identifiera och förändra blockerande tankemönster och hitta verktyg för att våga ta plats och stå upp för sin dröm. Hon berättar bland annat att kursen har hjälpt henne att ta för sig mer, hon har fått bättre självförtroende och håller dessutom just nu på med ett hemligt drömprojekt som lanseras i vår – mycket tack vare hjälpen från Dream Big-kursen. SÅ otroligt kul och inspirerande! Här kan ni läsa hela intervjun med Matilde.

Matilde, berätta om dig och din business!
Jag heter Matilde Wergeland och jobbar med holistisk hälsa, genom mitt företag HEALTH BY M. Jag är utbildad yogalärare, holistisk hälsocoach, Pilatesinstruktör och Reiki Healer. Jag jobbar idag med att hålla i klasser inom meditation, yoga och Pilates, ge behandlingar i Reiki, jag skriver hälsoartiklar och e-books, jobbar på ett lite hemligt projekt som är min stora dröm, som jag kommer lansera nu i vår – mycket tack vara hjälpen jag fått av denna kursen!

Vad drömmer du om?
Jag drömmer om att få fortsätta jobba med det jag älskar, mitt egna företag inom hälsa/Reiki/yoga/Pilates mm. och lansera egna retreats. Jag skulle även vilja skriva och publicera böcker. På ett privat plan vill jag skapa en egen familj i framtiden och flytta tillbaka till New York någon dag. Även att få bo på min favoritplats, i Kapstaden, under delar av året hade varit en dröm! 

Vad fick dig att signa upp på Dream Big Masterclass?
Jag har alltid haft en tydlig vision och ett mål med vad jag vill göra i livet men har insett det senaste att jag inte alltid känt mig värd att uppnå det. Jag har haft svårt för att ta plats, stå upp för min dröm, ta betalt, och jag har ofta känt innan att jag ursäktat mig när jag uppnåt något mål och haft framgång i någonting. Jag insåg dock att detta höll mig tillbaka och att jag var tvungen att ändra mitt tankesätt för att komma dit jag vill. Josefins härliga och peppiga energi, kunskap, och intressen kändes helt i linje med det jag velat jobba på så det kändes helt givet att testa på denna kurs!

Hur har Dream Big Masterclass hjälpt dig/din business?
Jag har vågat ta för mig mer, vilket verkligen är en stor anledning till varför jag signade upp mig för kursen. Jag känner en stor skillnad i mitt och min business värde, jag och mitt företag är värda all framgång som går att få och att ingenting är omöjligt.


Vad är det viktigaste du lärt dig i kursen?
Åh det är så mycket! Men generellt sätt har jag lärt mig att se olika beteenden och mönster hos mig själv, så som tankemönster, och reflektera över dem. Den insikten och kunskapen känns ovärderlig och något jag kan applicera på annat också i livet och gällande mig själv och mitt företag. Att ha som vana att reflektera över ens förhållande till t.ex. pengar, eller om man har ett “Growth Mindset” eller “Fixed Mindset” känns så viktigt. Medvetenhet är ju första steget när man gör en förändring!

Vad tycker du har varit det mest utmanande i kursen?
Det är inget av materialet som varit svårt eller jobbigt alls tycker jag. Det för mig som varit utmanande är att hänga med i kursens takt, då jag flyttat och haft extra mycket jobb. Men eftersom att man har tillgång till kursen efteråt och den är uppbyggd så att man kan göra den helt i sin egen takt så gör det ju ingenting!

Vad har Dream Big Masterclass gett dig på ett personligt plan?
Jag tror att jag faktiskt har fått bättre självförtroende och blivit bättre på att peppa mig själv! Jag vågar stå upp för mig själv mer, och ser mitt eget värde på ett annat sätt. Jag tror att Jossans energi och pepp faktiskt smittat av sig väldigt mycket! Detta är jag så tacksam över!


Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå kursen?
Gå den! Jag tror verkligen alla kan lära sig något av denna kurs. Oavsett yrke, plats i livet, ålder etc. Att jobba med sig själv och lära sig olika tekniker för att utvecklas är något vi alla behöver göra.

Vilka är dina bästa Feel Good-tips?
1. Glöm inte bort att prioritera dig själv och din hälsa – du måste må bra för att kunna hjälpa andra att må bra.

2. Känn in och lyssna inåt. Stanna upp, andas, och reflektera över vad du vill och känner. Det är så ofta vi bara “kör på” och glömmer detta.

3. Meditera, rör på din kropp, ät hälsosamt, sov ordentligt, jobba med något du brinner för, och omge dig av personer som lyfter upp dig och vill ditt bästa.

Om man vill komma i kontakt med dig, var kan man hitta dig?
Mig hittar man på @healthbym på Instagram och på min hemsida healthbym.com. Där kan man i sin tur hitta länkarna till vart man bokar mina Reiki-behandlingar samt signar upp sig för mina klasser.

TACK för en fantastisk kurs!!

Är du intresserad av att gå Dream Big Masterclass? Kanske har du som Matilde tankemönster som håller dig tillbaka men du vet inte riktigt vad, eller så har du kanske svårt att känna vad ditt verkliga Soul Goal är? Detta och MYCKET mer går vi igenom tillsammans under kursen. Dessutom ingår medlemskap i vårt Dream Big Community på Facebook där jag och alla kursdeltagare delar med oss av inspiration och tips för att leva sitt drömliv!
Läs mer om kursen här: Dream Big Masterclass!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *