Recept på juicen jag dricker varje dag!

Jag älskar att börja dagen med den här renande energikicken till juice som jag fått inspiration till från Melissa Wood. Jag har alltid samma bas men gillar att testa runt genom att addera olika grönsaker. Jag är så glad över att vi investerade i en juicer här hemma för jag använder den så ofta! Dock är den vi har galet dyr men det finns flera andra bra för en billigare peng. Jag brukar göra en batch med juice som håller i ca tre dagar som jag häller i glasflaskor och har i kylen, så smidigt!

Grundrecept: 3 paket Selleri, 1 Gurka, 2-3 Citroner, 1 bit Ingefära

Addera: Jag brukar ibland addera morötter, ärtskott eller solrosskott men såklart finns det massa olika varianter. Det är bara att testa sig fram och se vad man gillar!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *