Min Yoga Wish List för våren

(Innehåller annonslänkar)

Träningstights | Träningstopp | Yogamatta | Skrivblock | Vattenflaska med kristall 
Yogatights vitaYogatopp vit | Yoga Crystal Kit | Eterisk olja

Det är så härligt att ljuset börjar komma tillbaka och att solen tittar fram nästan varje dag! Jag blir så sugen på att klä mig i beige toner och ha ljusa färger och pasteller omkring mig för att verkligen känna in våren. Det gäller såklart även när jag yogar eftersom det är en så stor del av min vardag och jag spenderar många timmar i veckan i yogakläder hehe. Här kommer några yogafavoriter just nu!

Träningskläder i ljusa nyanser
Beige och brunt har aldrig varit trendigare och jag tackar absolut inte nej till det! Lever i mitt bruna mjukis-set här hemma för tillfället och skulle gärna komplettera min yogagarderob med detta ursnygga set från Aim’n – byxor finns här och topp här.

Kan inte heller tänka mig något fräschare än ett krispigt vitt set och detta från ARKET är så himla fint, ÄLSKAR att det är seamless passform, ribbad struktur och de superfina detaljerna längst sidan på benen och toppen. Dessutom tillverkat i återvunnet material, love it! Spana in tights här och topp här.

Ekologisk yogamatta
Hur mycket jag än älskar min mintgröna yogamatta från Grounded Factory så blev jag otroligt sugen på den här snygga naturfärgade mattan från Yogiraj. Den är dessutom helt ekologisk och tillverkad i giftfria material – stor tumme upp! Finns här.

Skrivblock
Ni som hängt med ett tag vet att jag gärna använder journaling som en del i min morgonrutin för att rensa tankarna och sätta en tydlig intention för dagen. Jag älskar gulliga skrivblock och är alltid på jakt efter nya fina. Som det här, hur fint?! Ljuvliga färger och så står det “DAYDREAMER” på – heja oss drömmare! Länk här.

Vattenflaska med kristall
Okej, det är ingen nyhet att jag är besatt av kristaller och många av er vet nog att jag alltid har en vattenflaska med mig vart jag än går. HUR mycket älskar man inte den här kombinationen? Nu kan man ha med sig kristallvatten överallt, laddat med alla härliga egenskaper från olika kristaller. Jag gillar denna med Bergkristall som boostar med starkare intuition, bättre koncentrationsförmåga och klarhet i olika situationer. Dessutom är flaskan i glas i stället för plast. Behöver den i mitt liv! Finns med Bergkristall här och Rosenkvarts här.

Yoga Crystal Kit
Behöver jag säga mer? Tillsammans med gänget på Oh la moon så har jag satt ihop det här kitet som är helt perfekt för att använda under ditt yogapass för att boosta dig i de olika stegen. Rökkvarts för att grunda dig och landa på yogamattan, Jade för att boosta din balans och inre styrka och Ametist för att varva ner efter ditt pass och connecta inåt med dig själv. Magiskt! Finns här.

Eterisk olja
Ni har säkert sett att jag har eteriska oljor lite överallt – i mitt ritualspace, på kontoret, i badrummet osv. Jag tycker att det är ett SÅ härligt och effektivt sätt att påverka min egen vibe! Om jag känner mig trött så tar jag ett par droppar av en uppfriskande olja i handflatorna och tar några djupa andetag för att verkligen andas in doften, då är Pepparmint en av mina absoluta favoriter som verkligen är som en mintpastill för alla sinnen. Vill jag i stället ha en lugnande effekt så gör jag samma sak fast med Lavendel. Det är också helt magiskt att ta några droppar lavendelolja i ett varmt bad för att göra det lite extra avslappnande, har du inte redan testat så är det ett måste! 100 % Ekologisk Eterisk olja av Pepparmint finns här och av Lavendel här.

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *