Onlinekurs: Yoga för nybörjare

(Reklam för min onlinekurs)

När jag hittade yogan för första gången för många år sedan så hade jag svårt att få in den i min vardag. Det var först när jag åkte till Indien för att utbilda mig till yogalärare som yogan verkligen blev en självklar del av mitt liv, en självklar del av mig. Idag kan jag säga att yogan verkligen har förändrat mitt liv!

Yoga är så otroligt mycket mer än några rörelser på en matta. Det är ett sätt att se på livet och oss själva med ett holistiskt mind-body-spirit perspektiv. Yogan har hjälpt mig på så många sätt och har hjälpt mig njuta så mycket mer av livet. Den har hjälpt mig känna mig mindre stressad, mer närvarande och både tro på mig själv och älska mig själv mer än någonsin. Mitt mål med kursen “Yoga för nybörjare” är att du ska känna samma sak. Oavsett om du är helt ny till yoga eller har yogat till och från i flera år så hoppas och tror jag att den har kursen ska ge dig verktyg för att connecta inåt med dig själv på djupet, släppa tankarna och hitta mer närvaro, bli trygg i dig själv och älska dig själv för precis den du är. Jag vill också hjälpa dig att få in yogan i din vardag på ett enkelt och smidigt sätt så att du kan uppleva den magiska effekten en regelbunden practice har på ditt mående och din livskvalitet.

I kursen går jag igenom allt du behöver veta för att känna dig trygg i grunderna. Som sagt, oavsett om du är helt ny till yoga eller har yogat tidigare så är den här kursen perfekt för dig som vill gå igenom grunderna eller kanske gå en nivå djupare i yogan rent mentalt. Vi går igenom grundläggande positioner och sekvenser, andningstekniker, meditation och att yoga på egen hand. Jag delar såklart också med mig av min egen yogaresa och mina bästa tips för att få ut så mycket som möjligt av kursen och av din egen yogapraktik.

Kursen är upplagd med ett yogapass per dag i en vecka – måndag till söndag. En av mina stora utmaningar när jag började yoga var att verkligen få till yogapassen och ta mig tiden att landa på mattan, så passen i kursen är enkla och ca 10-30 min långa för att du snabbt ska komma över tröskeln och börja få in yogan som en daglig rutin. Vi kan med lite prioritering och medvetenhet få till en stund för oss själva per dag för att investera i oss själva och vårt välmående, en investering som ger SÅ mycket tillbaka!

Är du sugen på att läsa mer om kursen? Då hittar du all info här: Yogakurs för nybörjare
Missa inte att du just nu får 10% rabatt på kursen med koden LIFEHACK 💫

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *