fbpx

Min favoritgranola

Jag älskar att göra min granola själv så att jag har koll på vad den innehåller och det är så enkelt! Jag brukar variera lite ibland genom att addera torkad frukt eller olika nötter men här kommer mitt grundrecept.

• Glutenfria havregryn
• Kokosflingor
• Hampafrön
• Mandlar, Cashew, Hasselnötter, Valnötter

Om du gillar att ha torkad frukt i din granola kan du klippa ner lite torkade aprikoser, tranbär eller lägga i russin.

Hacka nötterna i mindre bitar och blanda allt i en bunke med ett par matskedar kokosolja och krydda med lite kardemumma. Lägg ut allt på en plåt och rosta i ungen på 180 grader i ca 15 min (håll koll och ta ut när den är lite gyllenbrun).

Jag förvarar min granola i min favoritglasburk så att den är enkel att ställa fram på frukostbordet. Gott och enkelt, testa du också! Länk till glasburken här (annonslänk).

1 reaktion på ”Min favoritgranola”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *