Intervju med Dream Big-deltagaren Petra Leandersson, Makramé & Sånt

Under åtta veckor har ett helt otroligt gäng commitat till att våga följa sina drömmar i min onlinekurs Dream Big Masterclass! Under åtta veckor i början av året har jag släppt en ny modul fullmatad med inspiration, övningar, videos, downloads, ritualer, meditationer och andra råd, tips och verktyg för att hjälpa deltagarna börja följa, och leva, sina drömmar. Nu finns kursen att köpa som hel kurs med ALLT innehåll tillgängligt direkt från start – så att du kan göra kursen i din egen takt.

“Denna kurs är nog min bästa investering!” säger Petra Leandersson om att ha signat upp sig på Dream Big Masterclass för att utveckla sig själv och sin business Makramé och Sånt. Det är kanske inte så konstigt att jag tycker att det är helt underbart att höra tidigare deltagare berätta om sina erfarenheter av mina onlinekurser. När Petra berättar att Dream Big Masterclass har hjälpt henne så mycket på flera olika plan att hon nu bland annat har en tvåårsplan för sin business och landat i insikten att hon förtjänar att må bra och leva sitt drömliv så blir jag mer taggad än någonsin på att fortsätta mitt mission att må så bra som möjligt för att hjälpa er må så bra som möjligt!

“Petra, berätta om dig och din business!”
Jag är en crazydoglady som älskar vardagsmagi och som ofta glider runt i raggsockor och med en kopp te i handen. Jag bor i Motala tillsammans med min sambo och min hund i ett gammalt rött radhus med knarrade golv, en mysig och ljus studio där jag med hjälp av olika garn och pinnar knyter makrame! Hittills har jag gjort allt ifrån nyckelringar och väskremmar till väggbonader, kattgungor och draperier. Jag testade makrame för första gången i november 2019 och i oktober 2020 startade jag min webbshop och knyter förutom det som finns i shopen även unika designer till mina kunder! Allt är 100% handgjort och jag älskar att få gå in i min kreativa bubbla och skapa. Jag har bla fått knyta designen The Sun till Josefin som hon har på sitt hemmakontor.

“Vad drömmer du om?”
Ett hus på landet, med punchveranda och en skaparstudio på tomten för min makrame och mina diy projekt. Att få fortsätta jobba med det jag älskar, vara kreativ och i framtiden även ha en assistent som gör att jag kan fokusera på skapandet. Jag vill utveckla Makramé & Sånt med produkter som gör alla små ögonblick i vardagen lite mer magiska. Jag är så taggad! 

“Vad fick dig att signa upp på Dream Big Masterclass?”
Jag kände direkt en stark dragning till kursen när Josefin berättade om den och medans jag funderade hamnade jag alltid vid frågan, ska jag gå ännu en kurs. Jag har gått ganska många och liksom aldrig känt att de gett mig så mycket, det har aldrig hjälpt mig som jag trodde det skulle göra. Att kurserna helt plötsligt skulle lösa mina problem, men dragningen till denna var starkare och jag bestämde mig för att köra! Och det är nog det bästa beslutet jag tagit, vilken investering! För så fort första modulen släpptes så förstod jag varför, jag har letat på fel ställe tidigare. Jag har försökt fixa allt utifrån med en quick fix, velat att nån ska ge mig ett magiskt recept som jag bara ska kopiera så blir det bra men med denna kurs fick jag jobba inifrån och wow vilken skillnad det blev! Detta är en kurs jag älskar att gå tillbaka till för den ger mig klarhet varje gång. 

“Hur har Dream Big Masterclass hjälpt dig i din business? 
Den har gjort så himla mycket för mig, jag har en hel tvåårsplan för mitt företag, det är galet för att vara mig! Innan kunde jag bara tänka en dag i taget framåt och känna mig stressad över att det inte hände saker snabbare. Jag fastnade alltid i att det var så mycket jag ville, jag ville att det skulle ske NU och att tiden då aldrig räckte till! Jag körde slut på mig själv. Den här kursen har fått mig att känna mig lugn och trygg, jag njuter av mitt jobb, och jag vet att jag har en plan. Och kanske bäst av allt, jag har inte en inre stress som ligger och gnager i mig och tar energi. Jag vet att allt kommer ske när det är menat att ske. Och det är ju så underbart att få njuta av resan, inte missa den för att jag stressat sönder mig själv.

“Vad är det viktigaste du lärt dig i kursen?”
Personligt, jag förtjänar att må bra och leva mitt drömliv. Att jag kan förlåta mig själv för det som varit, det är inget jag behöver hålla emot mig själv.

Business, det handlar inte om mig! Josefins extra video om detta blew my mind! Jag har nog sett den 10 ggr för att ta in detta, en sån befrielse! Ibland fastnar jag i dom tankarna att det handlar om mig men då är det så härligt att gå in i kursen och klicka igång videon och bli påmind, jag älskar det! 

“Vad tycker du har varit det mest utmanande i kursen?”
Att verkligen göra varje övning, det låter inte som en stor utmaning men vissa veckor var det så för mig. När egot kommer in och säger att det där behöver inte jag göra, den är onödig eller att våga gå ett steg djupare, det är så utmanade men så viktigt. Därför har jag älskat Josefins upplägg med att ta en modul i veckan (ibland har jag behövt 2 veckor för en), jag fick aldrig dåligt samvete för att jag inte hunnit eller kämpat en vecka. Hon påminner hela tiden om att detta bara början på en resa och vi behöver inte tävla i vem som gör jobbet snabbast. 

“Vad har Dream Big Masterclass gett dig på ett personligt plan?
En starkare tro på mig själv, den har hjälpt mig se mitt egenvärde och fått mig att verkligen känna att jag förtjänar att må bra och leva mitt drömliv. Att jag är okej, precis som jag är, något som jag tidigare känt varit svårt. Dessutom har jag nu en morgonrutin som hjälper mig checka in med mig själv först innan jag tar in alla andra, vilket gör större skillnad än vad jag trodde! 

“Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå kursen?”
Just do it! Jag är en extrem grubblare när det kommer till att köpa saker, men denna kurs är nog min bästa investering! Oavsett om du vill starta något eget eller bara vill må ditt bästa, känna att du förtjänar att må bra och vara lycklig så är denna kursen för dig, jag lovar! Så mycket feel good vibes på denna kurs!

“Vilka är dina bästa Feel Good-tips?”
Sätta i gång en härlig spellista i bilen på hög volym och bara sjunga med (gärna med syrran). Skogspromenader eller bara nån stans där man inte är bland en massa byggnader, det är så skönt. Pyjamasyoga, mjuka härliga flöden som du kan göra i pjymasen är min favorit! Gå och lägga sig tidigt en kväll, läsa en bok och njuta av tanken på den extra sömn du kommer få inatt. 

“Om man vill komma i kontakt med dig, var kan man hitta dig?”
Du hittar mig på @makrameosant på instagram, min shop är makrameosant.se och såklart mailen makrameosant@gmail.com – säg gärna hej, vore så kul!

Vill du också följa dina drömmar och börja skapa ditt drömliv? Skulle du vilja ha tips och råd på fantastiska rutiner som hjälper dig må bättre och njuta mer av din vardag? Sugen på att levla upp dig själv eller din business (eller båda?) till nästa nivå?
Då säger jag som Petra: “Just do it!”. Läs mer om kursen här: Dream Big Masterclass!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *