Gluten & sockerfri brownie

Här är min nya besatthet som jag bakat flera gånger senaste veckorna… Glutenfria och sockerfria brownies som ÄR GODA!! Min killes syster tipsade om det här receptet som finns på Mitt Kök men jag har testat mig fram och hittat lite varianter som gör den extra god och i perfekt konsistens!

Du behöver: 2 ägg, 10 urkärnade dadlar, 1/2 dl smält kokosolja, 2 dl mandelmjöl, 3 msk kakao, 1 tsk naturligt vanlijpulver, 1/2 tsk bakpulver, lite flingsalt.

Mixa allt i en blender eller med mixerstav

Häll ut på bakplåtspapper i en ungsform och in i ugnen på 175 grader i ca 15 min.

Låt den svalna och ställ i kylen om du vill ha den mer fast innan du äter eller ät den lite ljummen och kladdig 🙂 Så himla god. Du måste testa!

3 reaktioner på ”Gluten & sockerfri brownie”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *