Onlinekurs: Morgonritualer för ett härligare liv

(Reklam för min onlinekurs)

Min morgonritual är helig för mig och har verkligen hjälpt mig förändra mitt liv. Tack vare att jag prioriterar den stunden för mig själv direkt på morgonen så ser jag till att få bästa möjliga starten på min dag – varje dag. Den hjälper mig komma i kontakt med mig själv, hitta mitt mindset och skifta mitt fokus till det som verkligen är viktigt på riktigt. Det finns olika delar i min morgonritual och i den här kursen delar jag mina absolut bästa tips och verktyg för en härlig morgonritual och för ett härligare liv. Enjoy!

Att få till min morgonritual till en rutin har verkligen förändrat mitt liv. För varje morgon som går landar jag lite mer inåt och jag upplever att det går snabbare och snabbare att hitta min connection till min inre guide, både under morgonritualen men också under dagen. För morgonritualen gör inte bara skillnad för min morgon – utan för hela min dag! Genom att jag sätter en grund på morgonen har jag lättare att komma tillbaka till den när min dag rusar iväg och jag känner mig stressad eller irriterad. Jag lär känna mig själv bättre genom att varje dag checka in med mig själv och jag får större förståelse för hur jag fungerar och vad jag kan göra för att styra mitt mående och min dag. 

Med den här kursen vill jag göra det så enkelt som möjligt för er att få in en morgonritual i er vardag och för er att också få uppleva den positiva effekten av att ta en stund på morgonen för att connecta inåt och ta kontroll över dagen. Jag lovar, ni kommer att märka skillnad! I kursen har jag satt ihop ett veckoschema med en morgonritual per dag i en hel vecka. Detta schema kan ni följa en gång eller flera gånger för att verkligen få in den här nya rutinen. Det kan vara skönt att ha något att följa i början, men målet är såklart att ni ska få inspiration till att hitta er egen morgonrirutal utifrån er själva och vad ni behöver på morgonen för att starta dagen på bästa sätt och sätta tonen för resten av dagen.

Jag har också tagit fram en mall för varje dag som hänger ihop med ritualen för just den dagen. Varje veckodag och ritual har ett tema som “Manifestera” eller “Let that shit go” och mallarna innehåller frågor och skrivövningar för att hjälpa dig fördjupa dig i temat för dagen men också fördjupa dig i dig själv under den här stunden. Kursen innehåller också tre olika meditationer som är lite kortare och perfekta att göra på morgonen som en del i din morgonritual för att verkligen landa i dig själv.

Självklart delar jag också med mig av mina “must haves” i min morgonritual och delar mina bästa tips för att göra morgonritualen lite extra magisk. Jag går också igenom några olika delar som kan vara härliga att ha med i en morgonritual men självklart kan du göra precis som du vill. Och kom ihåg att det enda du verkligen behöver för en morgonritual och för den här kursen är lite tid för dig själv!

Vill du läsa mer om kursen? All info finns här: Morgonritualer för ett härligare liv!
Missa inte att du just nu får 10% rabatt på kursen med kodenLIFEHACK

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *