Smycken med spirituella vibes

Jag älskar ju som ni vet både smycken och månar, det är ingen nyhet här inte – men måste visa dessa nyheter i min smyckesgarderob! Så snygga och dessutom med en liten spirrivibe som påminner mig varje gång jag ser mig i spegeln om att leva i flow med universum. Självklart i guld för att hjälpa mig attrahera mer abundance!

(Innehåller annonslänkar)

Dessa örhängen är verkligen SÅ min stil och jag tycker att de är så coola. En stor guldmåne med hängande pärlor och små färgglada stenar. Piffar upp vilken outfit som helst! Fina att ha ett i varje öra eller bara i ett öra för lite mer statement effekt. Finns här!


Älskar mitt nya halsband, en enkel guldkedja med en liten måne på ena sidan – så fin detalj! Påminner mig hela tiden om att The universe has my back. Du hittar det här!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *