Låt oss presentera: WEEKLY SNAPSHOTS!

Jag har ju precis flyttat in på mitt nya kontor där jag och tjejerna i Josefin Dahlberg AB sitter och planerar en massa härliga projekt och skapar magiskt content till er. Vi som jobbar på kontoret är ju jag, Thomasine och Lisa så vi kommer alla tre att bidra till bloggen varje vecka. Ni är så många som har frågat vad jag ska göra på nya kontoret och med Josefin Dahlberg AB, så jag tänkte att ni får hänga med! Varje fredag kommer det upp ett inlägg med en liten update om vad som hänt på kontoret i veckan. Det kommer vara högt och lågt – kul möten och besök (när vi kommit lite mer på plats), härliga luncher, behind the scenes, kanske ny inredning eller en nice outfit. Blandade snapshots från veckan som har gått helt enkelt. Som en liten kontorsblogg, typ. Hoppas ni gillar!

Första dagen på kontoret! Det gick så himla fort allting, vi kollade på kontoret första gången på onsdag innan lunch och på eftermiddagen ringde mäklaren och sa att vi fick flytta in redan kommande måndag. Lite galet när man tänker på det. Men hörni, är det lätt så är det rätt!

Första lunchen blev på dynor på golvet och hämtlunch från favoriten Mahalo. Så mysigt! Riktig nyinflyttad-feeling, även om man bara längtar efter att få hela kontoret färdigt så är det väldigt härligt att vara mitt i det också och låta kontoret växa fram. Vi tränar på att njuta av resan 😇

Under en lunchpromenad upptäckte vi att ännu en lunchfavorit låg bara något kvarter bort. Vi alla tre är riktigt Holy Greens-fans så det kommer garanterat blir fler sallader därifrån. Och just det, här hade vi precis shoppat glas och bestick till kontoret. Herregud vad mycket grejer det är man behöver som man inte tänker på. Soptunnor, rengöringsmedel, dammsugare… Allt är inte vackra blommor och härlig inredning. Men det har sin charm det också!

Inredningen vi har beställt börjar dyka upp, här har vi packat upp ramarna till våra peppiga posters och vår nya härliga matta. Hur fin? 😍 Det här hörnet ska bli en liten lounge-hörna med soffa, sidobord, lampa, fåtölj och kanske några gulliga puffar. Här kan man sitta och ta en fikapaus, kanske ha något möte och såklart fota massa magiskt content. Kanske kan vi visa något nytt redan nästa vecka, hoppas hoppas!

Hela gänget på plats tillsammans på nya kontoret för första gången! Två små bebisar betyder mycket mys och gos men också ganska mycket grejer… hehe.

Det är mycket fokus på jobb, vi alla är så taggade på allt kul som är på gång, men det snackas såklart en del annat också. Vårmode, bland annat! Är vårens snyggaste jeans ett par ljusa Levi’s med lite loose passform? Vi tror det. Dessa sitter som en smäck, har en riktigt nice ljusblå nyans och passar till typ allt. Sugen på liknande? Länk här!

Såklart kom underbara teamet på Oh la moon förbi och tittade på nya kontoret. Kontoren ligger bara några minuter ifrån varandra så vi kommer hänga en hel del hos och med varandra. Ser fram emot gemensamma glasspauser och en och annan kontors-AW i sommar!

Kommentera gärna vad ni tycker om Weekly och om det är någonting ni vill se mer av – vi vill så gärna veta vad ni tycker om konceptet!

Happy Friday!
Team Josefin Dahlberg

11 reaktioner på ”Låt oss presentera: WEEKLY SNAPSHOTS!”

 1. Vilket härligt inlägg. 🥰 Det är inte ofta man ser sådant här och får den härliga känslan av ett inlägg längre. Har man varit med i bloggvärlden sedan 2005, så har man sett förändringarna.

  Bilden på salladerna tänkte jag direkt ”oh, det måste vara Holy’s”! Dit åker jag och min man varje helg. Dock i Helsingborg.

  Tack för härligt inlägg och inspiration.
  Glad Påsk 🐣

  1. Wow vad härligt att höra, vi blir så glada! Tack 😍🙌🏼
   Haha vad härligt att ni också gillar Holy’s, så goda sallader!
   Tack själv och Glad påsk! ✨

  1. Åh tack! Så kul 🤩 Jag har tryckt upp den själv och hade inte tänkt sälja dem tyvärr, men man vet aldrig…

 2. Janicke Abrahamsen

  Wow😍!!!! Så koselig! Du er kjempe dyktig og inspirerende – ALLTID😊!!! Jeg elsker å følge deg på sosiale medier, det gjør meg bra når jeg har det dårlig…. og det lyser opp min dag, uansett☀️😍! Du er vakker, ekte og jordnær. Takk!
  God påske🐣🥰! Janicke

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *