fbpx

Intervju med Dream Big-deltagaren Karin Sköldengen, KUST of Sweden

Under åtta veckor har ett helt otroligt gäng commitat till att våga följa sina drömmar i min onlinekurs Dream Big Masterclass! Under åtta veckor i början av året har jag släppt en ny modul fullmatad med inspiration, övningar, videos, downloads, ritualer, meditationer och andra råd, tips och verktyg för att hjälpa deltagarna börja följa, och leva, sina drömmar. Nu finns kursen att köpa som hel kurs med ALLT innehåll tillgängligt direkt från start – så att du kan göra kursen i din egen takt.

Det är så underbart att läsa om när ni hittar och följer era Soul Goal. Karin Sköldengen har startat badklädesvarumärket KUST of Sweden som inte bara tillverkar badkläder som verkligen passar kvinnor utan dessutom har stort fokus på att bidra till en mer hållbar framtid. Underbart tycker jag! I intervjun berättar Karin att hon trots ett tydligt mål var i behov av vägledning, och förutom hjälp med just vägledning har kursen bland annat hjälpt henne tro mer på sig själv, våga ta plats och lita på sin magkänsla.

“Karin, berätta om dig och din business!”
Mitt namn är Karin Sköldengen och jag är utbildad mönsterkonstruktör med över 20 års erfarenhet av mode- och konfektionsbranschen. Jag har startat ett eget badklädesvarumärke, KUST of Sweden, för kvinnor – av kvinnor. KUST står för en personlig och skandinavisk stil med en strävar efter helhet, att må bra i både kropp och själ. Vi har ett starkt miljöengagemang med en önskan om att ge något tillbaka. Tillbaka till havet och våra barn som ska ta över vår planet. Därför använder KUST sig bla av materialet *ECONYL® som är 100% regenererad nylonfiber från bla fisknät och annat nylonavfall. Jag arbetar målmedvetet med min filosofi om hållbarhet och fokuserar främst på att göra resten av produktionen ännu grönare. Men jag kompromissar aldrig med vare sig design eller kvaliteten. När jag nu startar ett nytt varumärke så vill jag se till att bli en del av lösningen inte en del av problemet. Önskan om att få göra något eget och samtidigt kunna göra skillnad är min drivkraft. Ändra det faktum att bikinis idag inte är tillverkade för användaren utan snarare för betraktaren. 

“Vad drömmer du om?”
KUST of Sweden är baserad på en dröm, en dröm om att det alltid är sommar någonstans. Jag har bestämt mig för att leva mitt drömliv där kombinationen av livsstil, min tekniska specialistkompetens och känslan av färg & form resulterat i KUST. Drömmen om något eget har funnits där så länge jag kan minnas. Idéerna har varit många men det var under en långsemester på Maui med familjen som jag hittade mitt Soul Goal. Visionen är att erbjuda kvinnor en bikini som passar, på riktigt. Konstruktion och passform är något jag brinner för. Målsättningen är att utveckla produkter som håller länge, både vad gäller design och kvalitet.

Vad fick dig att signa upp på Dream Big Masterclass?
Trots att jag har ett tydligt mål kände jag att jag behövde vägledning i min väg framåt. Att våga tro mer på mig själv. ”Dream Big, våga ta action så att DU kan skapa ditt drömliv.” Ja tack!

Hur har Dream Big Masterclass hjälpt dig i din business?
Jag har lärt mig att lyssna inåt till mitt hjärta och magkänsla, jag har parkerat jantelagen. 

Vad är det viktigaste du lärt dig i kursen?
Våga ta plats och våga tro på det jag gör. Har blivit stoltare över mig själv! Feedback utifrån är viktigt men inte längre avgörande.

“Vad tycker du har varit det mest utmanande i kursen?”
Tiden, att faktiskt prioritera och hinna med alla moduler samtidigt som livet pågår. Vissa moduler tuffare än andra men inga ”svåra”, du måste bara ge det tid och våga.

“Vad har Dream Big Masterclass gett dig på ett personligt plan?”
Ett lugn, jag litar och förstår mig själv bättre, som människa och i min business där jag orkar vara ihärdig och fortsätta att tro på mig själv och det jag gör. Energin från fina Josefin och gruppen har peppat mig något enormt! Fantastiskt forum att få vara en del av.

“Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå kursen?”
Bara gå! Om du vill nå dina drömmar ge dig själv denna gåva och gå kursen! Du kommer INTE ångra det!!

“Vilka är dina bästa Feel Good-tips?”

  1. Börja dagen med ett glas citronvatten
  2. Glöm inte att tune-in och ge dig self love varje morgon
  3. Spring eller träna minst 30min varje dag och se till att få upp pulsen. Du blir inte bara fysiskt stark utan även hjärnstark! 

“Om man vill komma i kontakt med dig, var kan man hitta dig?
Ni hittar mig på @kustofsweden på instagram och min hemsida kustofsweden.com.

Tusen tack för en fantastisk resa! <3

Är du redo att steppa upp och tro på dig, våga ta mer plats och lite på din magkänsla? Jag är redo att guida och peppa dig till att följa dina drömmar och börja skapa DITT drömliv! Läs mer om kursen här: Dream Big Masterclass

Med koden LIFEHACK får du just nu för du 10% rabatt på kursen.

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *