fbpx

Nya kontoret: Inredning

(Innehåller annonslänkar)

Det är SÅ kul att se nya kontoret växa fram! Min vision är att det ska vara ganska cleant men med härliga färger, material och detaljer som ger riktiga feel good-vibes såklart. Det ska kännas mysigt och härligt men jag vill samtidigt försöka behålla den ljusa och luftiga känslan som kontoret har tack vare stora fönster och mycket ljusinsläpp. Än så länge är jag så nöjd med känslan på kontoret och ni är så många som är gulliga och kommenterar hur fint det är och frågar om var alla saker kommer ifrån, så ska försöka uppdatera lite efterhand som vi fyller på med möbler och inredning.

Badrumshandduk | Handtvål | Snäckfat | Mönstrad kudde | Sittdyna | Rosa mugg | Skrivbok “Planera för dina drömmar” | Guldfat | Doftljus | Keramikvas | Matta

Än så länge är det mest mindre detaljer som har kommit på plats som ger lite högre mysfaktor även om vi inte har så mycket möbler än. Doftjus, vaser så att vi kan ha vackra blommor, gulliga fat med kristaller, fina muggar och tallrikar, mysiga kuddar etc. Jag är så taggad på allt magiskt content vi kommer kunna skapa till er här, ni kommer älska det!

Vi har fått en superfin matta på plats i det som kommer att bli vår lilla loungehörna och jag bara älskar både färgerna, mönstret och materialet så den sätter lite tonen för resten av inredningen. Även om vi inte fått någon soffa på plats än så är det ganska härligt att hänga på kuddar och dynor på golvet, och dessutom blir det en riktigt bra fotohörna 😉

Vi har precis fått ett bord på plats som kommer att vara vårt “arbetsbord” där vi sitter och jobbar så där måste vi ju såklart ha en massa härliga detaljer som ger oss riktigt härlig, kreativ och peppig energi. Det kommer att fyllas på efterhand här också men än så länge har vi lite härliga böcker och tidningar, doftljus, gulliga små skålar, en vas som jag tycker är så himla snygg och kristaller såklart! Typ 99% av tiden står det också gulliga muggar, glas och tallrikar med snacks eller fika på bordet så viktigt med fint porslin också. Denna muggfantast hatar inte att gå loss på nya muggar till kontoret hehe!

Badrummet är, precis som resten av kontoret, helt nyrenoverat och väldigt cleant så här har vi bara börjat piffa till det med lite detaljer som fina badrumshandukar, en härlig handtvål (som luktar så gott!), ett fint snäckfat och lite oljor och kristaller så man får en härlig energiboost där inne också.

Så, det var en liten update av kontoret som det ser ut just nu! Vi väntar på soffa, stolar, fåtöljer, lampor, matbord, sidobord och massa andra härliga grejer så håll utkik! Jag lovar att uppdatera er när det har kommit lite mer på plats.

LOVE Josefin

2 reaktioner på ”Nya kontoret: Inredning”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *