fbpx

Vårtecken: Trenchcoat

Innehåller annonslänkar

Våren är här and I love it! Jag har äntligen börjat plocka fram vårgarderoben och i veckan var det dags att inviga mina vårboots och en av mina vårjackor – denna härliga trenchcoat. Ni var så många som frågade om den när jag la upp en bild på min Instagram och tyvärr är just den här slut, men här har jag samlat några liknande som jag tycker är riktigt fina. Och det jag älskar med trechcoaten är att den håller år efter år!

Trenchcoat MANGO

Älskar den här klassiska beige med en liten twist och loose fit. Så snyggt med detaljerna på axlarna och vid slutet av ärmen, det gör att kappan känns klassisk men ändå trendig. Finns här!

Trenchcoat Wakakuu

Hur snyggt med en krispig vit? Wow vad sugen jag blev på att komplettera vårgarderoben med en vit trench… Så fräsch och clean med snygga detaljer men utan synliga knappar. Jag älskar ju att klä mig ton i ton och känns så fint med en vit outfit nu i vår. Cool rygg också! Finns här.

Trenchcoat H&M

Ett kap! En cool oversize trenchcoat som funkar att både klä upp och klä ner till riktigt bra pris. Finns här!

Trenchcoat COS

En lite mer classy variant i en härlig varm beige färg med lite färre detaljer och enkelknäppning i stället för den klassiska dubbelknäppningen, men fortfarande lite oversize och loose i passformen som jag gillar. Finns här!

Trenchcoat Filippa K

Om man är sugen på en lite mer allround-kappa eller bara inte är riktigt redo för vårens ljusa färger än så är den här så grymt snygg! Oversize, klockrena detaljer, nice grå färg och riktigt fint material. Finns här.

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *