fbpx

Weekly Snapshots: Vårvibbar

Innehåller annonslänkar

Så kul att ni är så många som är taggade på vår kontorsblogg. Det är vi också! Vi är också så taggade på att vi har fått ett bord på plats! Dessutom typ världens finaste bord!? Det passar SÅ bra in här och nu börjar det verkligen likna ett kontor. Behöver vi ens säga att vi ÄLSKAR det?

Precis mitt emot kontoret har vi världens gulligaste lilla blomsterbutik, hur mysigt?! Det är dessutom vårvibbar ute och Jossan rockar puffig väst och skinnbyxor. Fresh as always. Väst finns här och liknande byxor här.

Vi väntar fortfarande tålmodigt på att vår soffa ska komma men det är ganska mysigt att hänga på kuddarna på golvet i vår lilla pepp-hörna också. Vi har fått mycket frågor om våra tavlor och de är vår egna grafiska profil som vi använt. Vi kanske måste börja sälja posters också eftersom ni är så många som gillar dem, hehe..

Piffar med härliga blommor från vår lilla blomsterbutik på hörnet! Thomasine tar en paus från att skapa content och fixar med blommorna i vår snygga keramikvas medan Jossan filmar samarbeten.

Lunch! Någon är sugen… 🐶

Alltså! Är det bara vi eller är det här världens mysigaste kontor? Det är verkligen magisk energi här inne, man blir kreativ bara man kommer innanför dörren. Tur det eftersom det ska skapas en maaaaassa content här 🤪 Det första vi gör när vi kommer hit är att tända våra ljus och doftljus, det här är Jossans favoritdoft och det luktar helt underbart och påminner Jossan om LA så det sprider lite härliga LA-vibes på hela kontoret!

Vi är många som hänger och trivs här på nya kontoret – det är helt klart både hund och bebis-approved! Mio och Moon är nöjda, då är vi också nöjda. Självklart har vi en mysig kudde och liggdyna till Mio…

… och en gosig puff till Moon! Den kaaaanske inte var tänkt som hundpuff, men nu blev den det. Hur kan man säga nej till den blicken?

Såklart fikar vi en hel del också och vi njuuuuter av dessa raw semlor från Omayma som är galet goda och vi passar på innan semelsäsongen tar slut. Mums!

Jossan har inte behövt köpa lunch på hela veckan för hon gjorde en stor food prep i söndags. Så jäkla nice! Det kommer bli mer food prep för oss här på kontoret i vår!

Ni som har signat upp på Jossans nyhetsbrev (det har ni väl? Annars kan ni göra det här!) och följer henne på instagram har kanske koll på att hon har börjat köra ett tema i sina kanaler varje vecka och veckans tema är Dream Big! Alla som går hennes onlinekurs Dream Big Masterclass har tillgång till en unik Facebook-grupp och där har hon hängt mycket den här veckan. Vi tycker alla att det är SÅ kul och inspirerande att få följa alla deltagares resa! Om du är nyfiken på kursen – läsa mer om den här! (Psst – ange koden LIFEHACK för 10% rabatt) och missa inte intervjuerna som vi gjort med några av deltagarna i kursen. Du hittar dem här!

Avslutar veckan med en riktig pangoutfit – business casual at it’s finest! Härlig oversized tröja finns här, ljusa jeans finns här och dösnygga svarta stövlar finns här. Snacka om att vara redo för AW – här blir det Kombucha och rotfruktschips hehe 💫

Är det något ni vill se mer av från oss eller kontoret? Kommentera 😍

Happy Friday och ha en magisk helg!
Team Josefin Dahlberg
Josefin, Lisa & Thomasine

4 reaktioner på ”Weekly Snapshots: Vårvibbar”

  1. Såå inspirerande och fint! Dela gärna hur Jossan tänker när det gäller tema och färger i inredningen – intressant för en som jag som tycker det är sååå snyggt men inte får till det på samma sätt själv. Jag önskar tips på hur jag skall tänka för att skapa mitt drömkontor utan att kopiera rakt av utan istället behålla min egen personliga touch.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *