fbpx

Vad jag lever i just nu: mjukisset

Jag har börjat flytta in vårkläderna i garderoben nu när vädret äntligen börjar bli lite varmare, men jag skulle ändå säga att jag fortfarande lever i mina mjukisset typ varje dag… Det är ju så härligt, snacka om Feel Good kläder! Veckans tema är meditationstema och det är ett hett tips från min sida att ha på sig något riktigt skönt när man mediterar för att verkligen kunna slappna av helt och vara bekväm under hela meditation. Här är tips på några mjukisset som både är riktigt sköna och härligt våriga! Beige, brunt och ljusa pasteller är definitivt min melodi i vår.

Innehåller annonslänkar

Ljusblå mönstrad tröjaLjusblå mönstrad byxa | Ljusgul tröja | Vid ljusgul byxa | Hoodie i ekologisk bomull | Sweatpants i ekologisk bomull | Brunt linne (detta har jag och använder så ofta) | Bruna lösa byxor | Beige sweatshirt | Beige sweatpants med knytning

Jag har inte bara mjukisar hemma hehe.. Så här såg jag ut på kontoret förra vecka. Älskar snygga mjukisset!

En stor del av mina dagar är min morgonritual och såklart att mysa runt här hemma med Mio, så jag kör på mjukisviben ett tag till. Med ett par coola sneakers och en trenchcoat till så är jag snabbt och enkelt redo för en sväng till kontoret eller en lunch med vänner. Älskar det!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *