Weekly Snapshots: Ny inredning!

Innehåller annonslänkar

Det har varit en härlig vecka och nu är den äntligen här: VÅR SOFFA! Hur gullig?! Älskar formen, färgen och storleken – perfekt som kontorssoffa. Kanske inte en klockren match med mattan, men tur att vi har flera rum att inreda så att vår älskade matta hittar en ny plats. Det är lite flyttande fram och tillbaka av saker innan det hittar rätt, men det hör väl till när man flyttar hehe. I veckan fick vi också vårt gulliga lilla sidobord som passar så bra med soffan och väääärldens gulligaste lilla lampa! Love it! Tavlorna har kommit upp på väggen, vår nya fåtölj är också på plats (den ska få något fluffigt i sig också) och så spanar vi efter ett bra soffbord sen är soffhörnan ganska klar 🙌🏼

Vi blev SÅ glada när vi fick hem några vaser Jossan beställt och alla tre var så himla fina! En ljusgrå med gulliga “öron”, en rosa som ser ut som en korall och en mörk som har världens spa-känsla. Vi var tvungna att ta en bild bara på vaserna med lite nya blommor i för att det såg så härligt ut… 🙊 Scrolla till nästa bild för att se hur det ser ut nu! 👇🏻

Ta-da! Lite korallrev möter Yasuragi, typ. 😉 Vad tycker ni?

Men snälla! Innan vi fortsätter spana in ny inredning, kan vi ta en sekund och spana in den här dösnygga kostymen som är en av Jossans nya favoriter? Bäst av allt är att den är SUPERSKÖN! Snygga och bekväma plagg som blir långvariga investeringar, det gillar vi! Kavaj finns här och byxor här.

Hard work work när vi bygger ihop möblerna, bordet har ju varit här ett tag men nu fick vi en ny matta(!) så då passade Jossan med hjälp av Moon på att skruva fast ben och bordsskiva. Vad gör man inte för att kunna ta en härlig “sitta på bordskanten”-bild 🤪

Vårdig och fräsch i höga jeans och brun tröja med knytdetalj 🙌🏼

Sveriges (världens? universums?) gulligaste och gosigaste lilla hjälpreda!!! + sneak peak på våra nya taklampor som ska upp över stora bordet i nästa vecka, kommer bli AWESOME 🙌🏼

Behind the scenes när Jossan fotar våra nya snygga vaser. Ny vecka betyder nya blommor från lilla blomsterbutiken på hörnet – den här veckan blir det riktigt ljust och vårigt i ljusrosa, lila, vita och gröna toner! Jossan funderar på att sadla om till blomsterhandlare när hon tröttnar på influencerbranschen och hon hade nog lyckats där också, eller vad tror ni? 🙈

En favoritlunch – Hai Mumbai från Holy Greens! Supergod och “elimination diet”-approved 🤪 På bordet ser ni också en liten sneak peak på en magisk produkt som kommer att lanseras på Oh la moon nästa vecka, kan ni spotta den??

Vi tänkte först fota vaserna i fönstret men vår utsikt just nu är inte det roligaste… Snälla Uni, låt dem bli färdiga med vägbygget snart 🙏🏼

Tur ändå att eftermiddagssolen hittar in ändå trots bygget… 🌞

Hela gänget är på plats!

Avslutar veckan på bästa sätt med FREDAGSFIKA! Vem är mest taggad – Jossan, Moon eller Sofie?

Ha en magisk helg hörni!
Team Josefin Dahlberg
Josefin, Lisa & Thomasine

2 reaktioner på ”Weekly Snapshots: Ny inredning!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *