Weekly Snapshots: Kampanjplåtning och föräldraledighet

Hej gänget! Ny update om veckan som gått från Team Josefin Dahlberg, den här veckan har Jossan och Lisa bland annat fotat en rolig kampanj på kontoret som ni snart kommer att få se mer av… 😎

Sneak peak på vad vi fotade – kan ni gissa vad det är?

Vi är alla SÅ taggade på att klä oss i lite vårigare outfits och nu måste man väl kunna plocka fram vårkläderna? (peppar peppar så att det inte blir snöstorm i veckan). Hur fint med olika nyanser av gult? Gult är definitivt inte fult och dessutom vårens (och glädjens!) färg. We like! Gult + guld = 💛

Har ni läst Jossans bok Soul Work? Ni som har gjort det håller säkert med om att den är GRYM 💫 Så otroligt mycket bra innehåll, tips, påminnelser, övningar osv osv osv. Vi bläddrar i den varje dag! Har du inte läst den än? Do it! Den finns här.

Thomasine har känt sig hängig i veckan och i dessa tider får man ta det säkra före det osäkra och hålla sig hemma, så hon skickar en hälsning från hennes hemmakontor i veckan aka sängen 🙌🏼 Glöm inte att lyssna på kroppen, det är alltid viktigt med vila och återhämtning men speciellt om du är sjuk.

Det kan låta skönt att jobba från sängen men efter en dag längtar man ju tillbaka till kontoret. Hur kan man inte längta tillbaka när kontoret ser ut så här? 🥺

Tips på vad vi dricker typ varje dag och extra mycket om vi känner oss hängiga (det är det enda Thomasine dricker just nu) eller behöver detoxa kroppen lite: ljummet citronvatten 🍋

Som vi alla vet så är Jossan alltid på span efter nytt porslin och HUR fint är inte detta? Vad tror ni, blev det något inköp till kontoret? 😏

Jossan har en ny rutin att vara föräldraledig efter lunch så hon har gått massa härliga promenader i veckan och ätit lunch på olika favoritställen här på söder. Här en riktigt härlig sallad på Pascal vid Nytorget – en liten parisisk dröm en kort promenad från kontoret, lyx!

Ursäkta men hur underbar är inte den här buketten? Snacka om att vi maxade veckans blommor på kontoret – HALLÅ VÅREN!!!

Happy Friday – ha en underbar helg i solen!
Team Josefin Dahlberg
Josefin, Lisa & Thomasine

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *