Besatt av brunt, beige & guld!

Innehåller annonslänkar

När jag jobbade inom modebranschen så fick jag så otroligt mycket kläder som jag aldrig hann använda eller bara använde en gång och till slut fick jag panik över hur mycket det var och sa helt stopp till allt. Jag älskar ju fortfarande kläder men nu försöker jag tänka mer på att investera i plagg som jag kan använda ofta, som jag verkligen trivs i och som kan kombineras på olika sätt.

Jag har två stora favoriter när det kommer till outfits just nu, den första är sköna plagg, gärna i matchande set, och den andra är färgen brun. Brunt, beige och guld har varit min ‘go to’-kombination hela våren och kommer nog vara det ett bra tag till. Här kommer tips på några basplagg som du kan använda ofta och som enkelt går att både klä upp och klä ner, plus ett gäng accessoarer som du kan använda varje dag för att pigga upp vilken outfit som helst!

Mitt bruna set med byxor och linne i ribbat material har jag använt SÅ mycket. Jag tycker att det är så snyggt att matcha med en sweatshirt, bruna glasögon och guldsmycken. Eftersom outfiten är ganska basic i sig så gillar jag att ha lite större örhängen till för mer statement-effekt. Brunt och guld är verkligen en vinnande kombo, kan inte få nog!

För en mer business look kör jag en beige, lite loose kavaj över – perfekt om man jobbar hemifrån och vill vara bekväm men snabbt se lite mer uppstyrd ut på ett videomöte!

Ribbat linneRibbade byxor | Sweatshirt | Kavaj | Örhängen | Armband kedja | Mobilskal Caramel Croco | Mobilskal PearlMobilskal Zebra | Solglasögon meleradeSolglasögon enfärgade | Ring med knopparRing med mönster | Ring dubbelRingar multiNagellack Faux Fur

Jag hittade ett nytt nagellack som är den perfekta bruna nyansen, det heter Faux Fur och kommer från Atelier Rouge. Hur gullig flaska?!

Vad är din go to-outfit i vår? Dela gärna! 🤎

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *