fbpx

Levla upp din dagliga rutin med diffuser

Innehåller annonslänkar

Att använda en diffuser är väldigt enkelt – fyll på med vatten, häll i några droppar olja, tryck på start och voilá så fylls hela rummet av härlig doft. Men det finns många olika sätt att använda en diffuser på så jag tänkte visa hur jag brukar använda mina och dela några tips på olika sätt att göra dina dagliga rutiner lite härligare med hjälp av diffuser och oljor. Hoppas du får lite inspiration!

Mina diffusers kommer från mitt favoritmärke Volant och ni är så många som har frågat om dessa så jag har fixat en rabattkod till er! Handla via den här länken och ange koden JOSEFIN15 så får ni 15% rabatt!

För att varva ner på kvällen
En avslappnande olja i diffusern hjälper mig verkligen att komma ner i varv på kvällen, att somna lättare och sova bättre under natten (just nu är det dock baby bossen som bestämmer nattsömnen 🤪). Här är några härliga oljor till kvällen: Lavendel, Frankincense, Sleep

För att väcka alla sinnen på morgonen
Min morgonritual är typ den viktigaste stunden på hela dagen för mig och jag har ofta oljor inblandade i min morgonstund. Det hjälper mig skapa en känsla av att starta dagen i mitt eget lilla universum där jag är närvarande och medveten. TIPS! Preppa din diffuser på kvällen så att du bara kan klicka igång den på morgonen. Morgonfavoriter: Pepparmint, Energy, Eucalyptus

För fokus och energi under dagen
Det första jag gör när jag kommer till kontoret är att tända ljus, det andra är att starta diffusern. Det sätter liksom tonen för hela jobbdagen och gör kontoret till en liten oas där man kan fokusera på jobbet och lämna allt annat utanför en stund. Här gillar vi att köra Pepparmint eller Focus

För att skapa en riktig homey feeling
Jag älskar att använda diffuser för att skapa en mysig “homey feeling”, det är så härligt att komma hem och känna att det luktar hemma. Det är också så trevligt när man har gäster att använda en olja för att sätta rätt stämning för kvällen! Tips: Cabin, Pepparmint (funkar alltid), Breathe

Tips på andra sätt att använda en diffuser:
 I köket för att slippa matosen
 I vardagsrum/hall för att slippa doften av hund (alla fellow hundägare vet vad jag pratar om)
 I barnrum för en lugnare sömn
 Var som helst som en superfin inredningsdetalj!
 Som present – jag lovar att det blir uppskattat!

Har du någon diffuser och i så fall, hur använder du den? Kommentera gärna!

Missa inte att ni får 15% rabatt på både diffusers och oljor när ni handlar via den här länken och anger koden JOSEFIN15.

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *