fbpx

Tre härliga hudvårdshacks

I betalt samarbete med AVEENO

Att ta hand om mig själv, min kropp och min hud är så viktigt för mig! Jag har en dedikerad Self Care rutin som jag gör till en supermysig ritual för mig själv där jag får tid att landa, grunda och ge lite kärlek till min kropp och själ. Och såklart vill jag ge min hud naturliga produkter som gör sitt jobb bra!

Jag är superglad över att jag under året få lära känna och dela allt om AVEENO som är ett globalt varumärket som nu lanseras i Sverige och som passar perfekt för alla oss torrisar i Sverige som vill boosta kroppen med extra kärlek och framförallt fukt. AVEENO använder havre som huvudingrediens som lugnar och återfuktar huden naturligt, vilket jag älskar!

Blir du nyfiken och också vill testa produkterna så säljs dem exklusivt hos Apotek Hjärtat under 2021. Spana in alla härliga produkter från AVEENO här. ❥

Det som är coolt med AVEENO är kombon av det goda i naturen med kraften i vetenskapen. I över 70 år har dem forskat på detta och tagit fram kliniska studier. Det som är superintressant med produkterna är att de innehåller prebiotisk trippel havre komplex (havremjöl, havreolja och havreextrakt) som MAXAR återfuktning och lugnar irriterad och kliande hud. Havre är en ingrediens som har använts i hudvård sedan urminnes tider för sin förmåga att lugna och återfukta huden men för mig är det helt nytt. Hur häftigt?

Tre fördelar med havre 
❥ Kolloidalt havre för att effektivt återfukta torr till mycket torr irriterad hud
❥ Havrextrakt för att lugna irriterad och kliande hud
❥ Havreolja för att återställa hudens barriärfunktion

Tre hudvårdshacks för härliga hud 

❥ Gör din Self Care stund till en ritual där du ger lite extra kärlek till kroppen. Tänd ett ljus, sätt på en skön låt eller dansa och sjung loss inne i badrummet.
❥  Unna mig en skön dusch för att duscha av mig dagens alla energiner.
❥ Applicera en lotion/kräm över hela kroppen inom tre minuter efter duschen för att fuktkrämen ska komma in på djupet. Jag gillar att ha ett mantra när jag smörjer in mig som tex “Jag älskar mig själv”. Det är faktiskt riktigt mysigt och boostar mig och min hud – testa själv!

Häng med under året då jag kommer göra en massa skoj tillsammans med AVEENO så kan vi tillsammans bli hudnördar och ge oss själva some havrelooove ❥

Blir du nyfiken och också vill testa produkterna så säljs dem exklusivt hos Apotek Hjärtat under 2021. Spana in alla härliga produkter från AVEENO här. ❥

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *